MENÜ

Müjdat Yetkiner Ali Koç'a küfretti mi? Açıklama geldi...

Fenerbahçe'nin efsanevi isimlerinden Müjdat Yetkiner'in kulüp başkanı Ali Koç'a küfrettiği iddia edilmişti. Konuyla ilgili Yetkiner'in avukatı Seyit Ahmet Şahin'den açıklama geldi.

Müjdat Yetkiner Ali Koç'a küfretti mi? Açıklama geldi...

Fenerbahçe'nin efsanevi isimlerinden olan ve futbolu bıraktıktan sonra kulüpte altyapı sorumlusu olarak çalışan Müjdat Yetkiner'in başkan Ali Koç'a küfrettiği öne sürülmüştü.

Söz konusu iddialar karşısında Yetkiner cephesi sessizliğini bozarken konuyla ilgili Avukat Seyit Ahmet Şahin'den açıklama geldi.

Müjdat Yetkiner'in gönderilmesindeki detay ortaya çıktı!

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Müvekkilim Müjdat YETKİNER hakkında son zamanlarda yazılı ve görsel basında çıkan asılsız haberler karşısında sessizliğimizi bozma gereği duyulmuştur.

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün en çok forma giymiş olan oyuncusu, kaptanı, futbolculuğundan sonra da altyapı sorumlusu ve ağabeyi olan Müjdat YETKİNER’ in ne kulübün yeni başkanı Sn. Ali KOÇ’a ne de başka bir kulüp yetkilisine küfür, hakaret vb. eylemi olmamıştır. Müjdat Bey’in yeni yönetimle birlikte kulüpteki görevinin sonlandırılması ve bu sonlandırma sebep veya sebeplerinin kamuoyuyla paylaşılmaması nedeniyle bazı kişilerce medyaya yanlış bilgi verilerek ve yönlendirmeye çalışarak bu konuda asılsız, yanıltıcı, gerçek dışı haberler yapılmaktadır.

Futbolculuğu ve sonraki yaşantısında Fenerbahçe’ den başka bir yerde çalışmayı düşünmeyen, kulüp için gecesini gündüzüne katarak büyük fedakarlıklarla çalışan, başka bir tabirle “Hayatı Fenerbahçe” olan bir insanın bu şekilde yıpratılmaya çalışılmasına müsaade edilmeyecek, bu yıpratma operasyonunun içinde olan kişilere hukuk zemininde cevap verilecektir."

Haberin Devamı
YORUM YAZ