MENÜ

Hatem Ben Arfa, Beşiktaş'a teklif edildi

PSG ile sözleşmesi biten Fransız futbolcu, menajerler tarafından Beşiktaş’a teklif edildi. Siyah-beyazlılar, Güneş’in onay vermesi halinde yetenekli oyuncuyla masaya oturacak.

Hatem Ben Arfa, Beşiktaş'a teklif edildi

Milliyet Gazetesi'nden Serdar Sarıdağ'ın haberine göre; Talisca’nın vedasından sonra yeni sezon için 10 numara arayışlarına başlayan Beşiktaş’ta son olarak Hatem Ben Arfa ismi gündeme geldi. Menajerler, PSG ile sözleşmesi biten 31 yaşındaki Tunus asıllı Fransız yıldızı siyah-beyazlılara önerdi.

Siyah-beyazlılar geçtiğimiz yıllarda Fenerbahçe ile uzun süre transfer pazarlığı yapmasına rağmen PSG’de kalan Hatem Ben Arfa için menajerlere henüz olumlu veya olumsuz bir yanıt vermedi. Yönetim bu konudaki kararı Teknik Direktör Şenol Güneş’e bırakacak.

Everton’da oynayan Klaassen ve Shakhtar Donetsk forması giyen Bernard’ı da listede tutan Beşiktaş Yönetimi, önümüzdeki günlerde Şenol Güneş ile bir araya gelerek bu isimleri masaya yatıracak. Hatem Ben Arfa’ya uzun süre forma giymemesi ve gittiği takımlarda sıkıntılar yaşaması nedeniyle soğuk bakan yönetim, Güneş’in kararına göre hareket edecek. Aytemiz Alanyasporlu Emre Akbaba için Medipol Başakşehir’in de devrede olması nedeniyle beklemeye geçen siyah-beyazlılar, Şenol Güneş’in onay vermesi halinde Ben Arfa için pazarlıkları başlatacak.

Beşiktaş’ta oynarken Demba Ba’nın önerdiği Ben Arfa ile bir kez daha yolu kesişen siyah-beyazlılar koşulların oluşması halinde Fransız yıldızı imza parası ödemeden kadrosuna katmaya çalışacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ