MENÜ

Göztepe'de Nani heyecanı

Menacerler aracılığıyla önerilen ve Göztepe'nin gündemine giren Nani, “Süper Lig’de yeniden forma giymek isterim” sözleriyle taraftarları heyecanlandırdı. Portekizli yıldız, “Türk insanını çok seviyorum. Resmi teklif gelirse değerlendiririm” ifadesini kullandı.

Göztepe'de Nani heyecanı

Süper Lig’de geride bıraktığımız sezon Avrupa biletini son haftalarda kaçıran Göztepe, bu kez üst sıraları zorlamak istiyor.

Göz Göz transferde de büyük oynuyor. Gündemdeki 1 numaralı isim; Luis Nani. Menacerler tarafından önerilen ve şartları araştırılan Portekizli yıldız kanat oyuncusu, son yaptığı açıklamalarla Göztepe’ye yeşil ışık yaktı.

Henüz kimseyle görüşmediğini belirten 31 yaşındaki Nani, “Türk insanı ve Türkiye’yi çok seviyorum. Resmi teklif gelmesi durumunda değerlendiririm. Süper Lig’de yeniden forma giymek isterim. Şu an görüştüğüm ve anlaştığım bir kulüp yok. Dolayısıyla Göztepe’yle de bir temasım olmadı” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe’de 1 sezon...

Bonservisi Valencia’da olan ancak geçen yıl Lazio’da kiralık oynayan Nani, İspanyol kulübü tarafından yine kadroda düşünülmüyor. Ayrılmaya hazırlanan Portekizli kanat oyuncusu için İzmir ekibinin önümüzdeki günlerde teklif yapması bekleniyor.

2015’te Manchester United’dan Fenerbahçe’ye transfer olan Nani, 1 sezon forma giydiği Fener’de toplam 47 resmi maça çıkarken, 12 gol 12 asistle oynamıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ