MENÜ

Forza Horizon 4'e Crazy Taxi Modu geliyor

Forza Horizon serisinin yeni oyunu, ilkleriyle beraber geliyor. En öne çıkan yenilikler ise Türkçe seslendirme ve Crazy Taxi modu.

Forza Horizon 4'e Crazy Taxi Modu geliyor

Playground Games, geçtiğimiz günlerde yeni oyunu Forza Horizon 4'ü E3 2018 Oyun Fuarı'nda görücüye çıkardı. 2 Ekim 2018'de piyasaya çıkacak oyun dört gözle beklenirken oyunun yenilikleri bekeyenlerini heyacanlandırıdı.

Forza Horizon serisine bu oyun ile ilk kez yolcu gelecek. Playground Games sanat yönetmeni Benjamin Penrosa, birçok yeni açık dünya etkinliği ile beraber taksicilik etkinliğininde geleceğini belirtti. Penrosa, taksicilik yaparak yolcuları en hızlı şekilde istedikleri yere ulaştırmanız gerektiğini ifade ediyor.

Ayrıca Pernosa açıklamasında, oyunda "Horizon Hikayeleri" isimli yepyeni bir özellik olduğunu, bu hikaye parçalarında kendi işinizi yönetmeniz ya da başka kullanıcılarla etkileşim kurmanız gerektiğini ifade etti.

Diğer Yenilik: Türkçe Seslendirme

Playground Games yeni oyunda, Türkçe seslendirmelerinde olduğunu belitirken diğer oyunlardan ilham aldıklarını da gizlemiyor. Taksicilik hikayesinde Crazy Taxi'ye benzerliği de bunu destekler nitelikte.

2 Ekim'de çıkacak ve Xbox Game Pass dahilde olacak Forza Horizon 4 için ön sipariş vermek isterseniz 228 lirayı gözden çıkarmanız gerekecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ