MENÜ

Eray Balcı'nın Bursa at yarış tahminleri

Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Eray Balcı'nın Bursa at yarış tahminleri

22 Haziran Cuma Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

BURSA'DA SON AYAĞA DİKKAT!

1.AYAK: Kısrak Koşusunda Panta Rhei ile giriştiği yarışın temposunu belirleyen taraf olma ısrarında galip ayrılan taraf olsa da yarışın finalinde sadece iki at geçebilen MASSANDRA o gün sert rakipler yanında koşmanın yanında, yarışa da gereksiz yere sürat verince adeta yokları oynamıştı. Bugüne geldiğimiz zaman, şayet o koşunun olumsuz izlerini üzerinden atabildiyse muhtemelen tempoyu belirleyen ismin kendisinin olacağı koşuyu kazanan kısrak olabilir. 28 Ağustos 2017 yılında Şartlı1- koşu birinciliği ile başladığı yarış kariyerinde o gün bugündür birinciliğe hasret RUN FOR RUYA Kv-8 üçüncülüğü ile radarımıza giren isimlerden biri olup bugün hasrete son verebilir. Beş aylık aranın ardından üç yarış görüp 2 boy tereddütlü başladığı son yarışı ile takibe giren AS DE COEUR son İstanbul performansı çok parlak olan OĞLUM ALİ ve yarış hayatının bütün birinciliklerini bu pistte elde eden mesafenin istikrarlısı BURAKŞAH günün ilk ayağında sırasıyla değerlendirilmelidir.

2.AYAK: İstanbul’da hem sentetik hem de çim pistte, bugün karşılaşacağı rakiplere oranla çok daha sert gruplarda adından söz ettirmeyi başarmış DEPOSITORY aynı çizgisini ilk kez start alacağı Bursa pistine taşıması halinde zor geçilir. Kafamdaki soru işaretlerinden biri de rakipleri arasındaki ciddi sıklet farkı. Bu nedenle, yine İstanbul’dan çok iyi durumda gelen mesafeye yatkın ÇEKO DAYI yazarak daha rahat bir yarış izleyebiliriz.

3.AYAK: Her yarış farklı şehirde boy gösteren KUZEN son birinciliğine uzandığı pist olan Bursa çiminde en şanslı safkandır. Yarış kariyeri süresince Bursa pistinde elde ettiği başarılarla nam salmış Karadut’un yavrusu ÖZALAK ve dilinden en iyi anlayan jokeyini bulan KALABALI bu ayağın diğer şanslı isimleridir.

4.AYAK: Yarış hayatının ilk yılındaki formunu bulan KHOR KALBA en ideal mesafesi olarak adlandırabileceğimiz 1500 mesafesinde start alacağı koşuda favorimdir. Uzun aradan sonra iki yarış gören SADIK AĞA favorinin ilk ve tek ciddi rakibi olur.

5.AYAK: İlk çim yarışını kesinlikle ölçü almadığım YALNIZ KURT yarış hayatı süresince Bursa kumunda 10 yarış kazanma başarısı göstermiş Zuluthanım gibi istikrarlı bir kısrağın yavrusu olması itibariyle bugün kuma çıkacağı koşuda genel puanlamanın çok gerisinde kalmış olsa da benim favorimdir. Rakipleri; KIVRAKTAY, ACUNHAN ve GÖZÜ AÇIK olur.

6.AYAK: 4 ve yukarı yaşlı Arap safkanlarının Satış-1 koşusunda, atların totoları yarışın zorluk derecesini fazlasıyla ortaya koyuyor. Kalite olarak bu rakiplerden çok daha üstün olduklarını düşündüğüm KOLARAFET ve KİM TUTAR BENİ ikilisi çok ön planda olmakla beraber son yarışında start makinası yakınında jokeyini düşürüp, bir çok aksilikle karşılaşmasına rağmen bana göre tatminkar bir yarış koşan ANILBEY son ayak için olmazsa olmazımdır. Küçük bütçeli kuponlara bu üçlü yeterli olur. Geniş bütçeli kuponlar; SANEM KIZ, MY CEM, TATARRAMAZAN,HABERATLI ve ATICI KIZ sırasıyla öneririm.

5-6-7-3-1///1----2///4-8-5///4-6///9-3-1-2///3-2-1-11-4-6-12-17

Haberin Devamı
YORUM YAZ