MENÜ

Elazığspor'un yeni başkanı Hacı Murat Yümlü

Tek aday olarak girdiği olağanüstü genel kurulda 83 delegenin oyunu alan Hacı Murat Yümlü, Elazığspor Kulübünün yeni başkanı oldu.

Elazığspor'un yeni başkanı Hacı Murat Yümlü

Elazığspor Kulübünün olağanüstü genel kurulunda başkanlığa Hacı Murat Yümlü seçildi.

Elazığ Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda, başkan adayı olarak tek liste ile Hacı Murat Yümlü yer aldı.

Faaliyet raporunun okunmasının ardından yapılan oylamada, katılımcı 88 delegeden 83’ünün oyunu alan Yümlü, kulübün yeni başkan oldu. Elazığspor için bedenini taşın altına koyduğunu söyleyen Yümlü, kendisinin Elazığ sevdalısı olduğunu belirtti.

Elazığlıların takımı yalnız bırakmayacağını dile getiren Yümlü, "Öyle bir takım yapacağım ki özlenen Elazığspor’u sizlere yaşatacağım. Verdiğim sözlerin sonuna kadar arkasında duracağım. İnşallah Elazığ’ı 6 aya kadar hak ettiği yere getirmeyi düşünüyoruz. Takımın kamp programını ve hocayı hazırladım. Allah nasip ederse size her gün transfer haberleri vereceğiz." diye konuştu.
Elazığspor Kulübünde 26 Mayıs’ta gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda göreve getirilen Mehmet Parlakyıldız ve 25 kişilik yönetim kurulu, 29 Mayıs’ta istifa etmişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ