MENÜ

Rafael transferinde Fransızlar uçtu

Sağ bek Rafael için Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Fransa’ya giderken; kulübü Lyon, Kartal’ın verdiği 3 milyon Euro’nun iki katını istedi. Pazartesi bir görüşme daha yapılacak.

Rafael transferinde Fransızlar uçtu

Forvetin yanı sıra Beşiktaş’ta takviye planlanan öncelikle bölgelerden biri de sağ bek. Gökhan Gönül’ün geride bıraktığımız sezon sık sık sakatlanması ve performans düşüklüğü yaşaması, Siyah- Beyazlılar’ı transfere yöneltti. Bu doğrultuda 1 numaralı aday Lyon’dan Rafael. Manchester United formasıyla vitrine çıkan Rafael, 3 yıl önce 3.2 milyon Euro’ya Fransız ekibine transfer olmuştu. Geçen sezon 31 maçta görev yapan 27 yaşındaki Brezilyalı konusunda teknik heyet olumlu rapor verirken, Başkan Fikret Orman ve kurmayları önceki gün Fransa’ya gitmişti.

Beşiktaş’ın kozu...

Burada Lyon kulübü ile yapılan temaslarda Kartal 3 milyon Euro’ya kadar çıkarken, Fransızlar iki katını talep etti. Siyah-Beyazlılar, bu rakamlara çıkamayacaklarını belirtirken, taraflar pazartesi günü bir kez daha görüşmek için sözleşti. Kartal’ın transferdeki kozu, Rafael’in İstanbul’a gelmeye sıcak bakması.

4 büyüklerde forma giyen futbolcuların yıllık ücretleri

Haberin Devamı
YORUM YAZ