MENÜ

Kadınlar basketbol liglerinin kurul toplantısı yapıldı

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi ile Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi kurul toplantısında, yabancı oyuncu sayısı ve statüler gündeme geldi.

Kadınlar basketbol liglerinin kurul toplantısı yapıldı

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi ile Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nin kurul toplantısı gerçekleştirildi.

Türkiye Basketbol Federasyonunun internet sitesinde yer alan bilgiye göre Crowne Plaza’da gerçekleştirilen toplantılara TBF Üst Yöneticisi (CEO) Ömer Onan, yönetim kurulu üyeleri Bahar Akgün, Serbülent Şengün ve yetkilileriyle kulüp temsilcileri katıldı.

Kurul toplantısında, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ndeki kıta içi-dışı oyuncu sayısı, yayın ve sponsorluk, iddaa gelirleri, sosyal sorumluluk projeleri ile statüler değerlendirildi.

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi (TKBL) için yapılan lig kurulu toplantısında ise yabancı oyuncusu sayısının 1 artı 1 olması, gelişim takımları statüsü, lige katılım tarihleri, sözleşme bitiş tarihleri, oyuncu menajerleri konusu, ligin takım sayısı ve statüsü, TKBL Federasyon Kupası statüsü, ligdeki takım sayısı ve gençler ligi ile ilgili konular gündeme getirildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ