MENÜ

Fenerbahçe ile Chelsea arasında Van Ginkel zirvesi!

Cocu için İstanbul’a gelen Rob Jansen’in kendi oyuncusu olan Van Ginkel ile de görüştüğü öğrenildi. Van Ginkel, Fenerbahçe'nin teklifine sıcak baktı. Şimdi Chelsea ile masaya oturulacak.

Fenerbahçe ile Chelsea arasında Van Ginkel zirvesi!

Teknik direktör Aykut Kocaman ile yolları ayıran, Phillip Cocu ile de imza aşamasına gelen Fenerbahçe, diğer yandan da transferler için elini çabuk tutuyor.

PSV'DE 2 YIL KİRALIK OYNADI

Phillip Cocu adına görüşme yapmak için İstanbul'a gelen menajer Rob Jansen'in aynı zamanda Van Ginkel'in de menajeri olduğu ve Hollandalı futbolcu ile Fenerbahçe'nin teklifini görüştüğü öğrenildi. Cocu'nun da takımında görmeyi çok istediği Van Ginkel'in teklife çok sıcak baktığı belirtildi. PSV'de 2 yıl kiralık olarak oynayan Van Ginkel, Cocu'nun orta sahada vazgeçemediği oyunculardan biriydi. Fenerbahçe'nin mümkün olan en kısa sürede oyuncunun bonservisini elinde tutan Chelsea ile görüşmesi bekleniyor.

Fenerbahçe'ye Ospina müjdesi!

SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALAMA

Cocu'nun imzasının ardından İngiltere'ye gidecek olan Damien Comolli'nin Londra'da Chelsea'li yöneticiler satın alma opsiyonlu kiralama teklif edeceği öğrenildi.

Kaynak: Takvim

Fenerbahçe'nin golcüsü Hollanda'dan

Haberin Devamı
YORUM YAZ