MENÜ

Fenerbahçe'den üç yıldız transferi için İngiltere çıkarması

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli’nin Ada çıkarmasında sıcak temaslar yaşanıyor. Londra'ya transfer üssü kuran Fransız futbol adamının hedefinde biri tanıdık, üç isim var. Vincent Janssen ve Marco Van Ginkel'i kiralık, Jack Wilshere'i bedelsiz kadroya katmak istiyor.

Fenerbahçe'den üç yıldız transferi için İngiltere çıkarması

Sabah Gazetesi'nden Volkan Demir'in haberine göre; Fenerbahçe'de teknik direktör sorunu bitti, transfer mesaisi başladı... Önceki gün Saint Etienne'le sözleşmesi sona eren Jonathan Bamba ile ilgili görüşmeler için Fransa'ya giden Sportif Direktör Comolli, rotasını adaya çevirdi. Comolli Fransa'dan direkt olarak Londra'ya geçti.

BİRÇOK MENAJERLE TEMASTA
Dünü Londra'da geçiren Comolli, birçok menajerle temas kurdu. Sözleşmesi biten ve kiralık oyunculara öncelik veren Fransız sportif direktörün üç oyuncuyla ilgili temaslarını yoğunlaştırdığı öğrenildi. Bu isimler Tottenham'dan Vincent Janssen, Chelsea'den Marco van Ginkel ve Arsenal'dan Jack Wilshere.

TALİPLERİ ÇIKMAZSA GELECEKLER
Sezonu Fenerbahçe'de tamamlayan Janssen ve 1 yıllığına PSV'ye kiralanan Van Ginkel için yeniden kiralama konusunda Tottenham ve Chelsea kulüplerine fikir soran Comolli, her iki cepheden de olumlu yanıt aldı. Hem Janssen hem de Van Ginkel için bir süre daha beklenecek. Şayet bonservisle almak isteyen talipler çıkmazsa kiralama gerçekleşecek.

ÖNCELİĞİ İNGİLİZ KULÜPLERİNDE
Arsenal ile sözleşmesi sona eren Jack Wilshere'i bedelsiz kadrosuna katmayı planlayan Kanarya'nın önündeki tek engel, Premier Lig'den taliplerinin olması. Wilshere'in İngiltere'den gelecek teklifleri değerlendirmek istediği, olmazsa Ada dışına çıkacağı ifade edildi.

VAN GİNKEL
- 25 yaşında-orta saha
- Chelsea son iki sezon PSV'ye kiraladı
- Geçen sezon Hollanda Ligi'nde 28 maça çıktı
- 14 gol attı, 4 asist yaptı

JACK WİLSHERE
26 yaşında-orta saha
2008-2009'dan bu yana Arsenal'in oyuncusu
2009-10'da Boltan'a
2016-17'de Bournemouth'a kiralandı
Geçen sezon Premier Lig'de 20 maçta oynadı
1 gol, 4 asistlik katkı verdi

VİNCENT JANSSEN
24 yaşında-forvet
F.Bahçe geçen sezon Tottenham'dan kiraladı
Ayak parmağından 4 ay süren bir sakatlık yaşadı
16 lig maçında görev yaptı
4 gol attı, 2 de asistle takıma katkı sağladı

Haberin Devamı
YORUM YAZ