MENÜ

Portekiz - Fas maç sonucu: 1-0

İlk maçında İspanya ile 3-3 berabere kalan Ronaldolu Portekiz FIFA Dünya Kupası B Grubu ikinci Belhanda ve Dirar'ın 11'de başladığı Fas ile karşılaştı. Portekiz maçın ilk yarısını 4. dakikada Cristiano Ronaldo'nun golüyle maçtan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Portekiz - Fas maç sonucu: 1-0

2018 FIFA Dünya Kupası B Grubu’nda Portekiz ile Fas kozlarını paylaştı. Başkent Moskova’daki Luzhniki Stadı’nda oynan maçı Portekiz, yıldızı Cristiano Ronaldo'nun 4. dakikada attığı golle 1-0 kazanarak puanını 4'e yükseltti. Fas ise 2 maç sonunda puansız kaldı ve son maçlar öncesi bir üst tura çıkma şansını kaybetti. Afrika ekibi ayrıca geride kalan 2 maçta henüz gol atma başarısı da gösteremedi.

Portekiz, ilk maçında Cristiano Ronaldo’nun hattrick yaptığı mücadelede İspanya ile 3-3 berabere kalmış, Fas ise beklenmedik bir şekilde İran’a, Aziz Bouhaddouz’un son dakikada kendi kalesine attığı golle 1-0 mağlup olmuştu

Portekiz - Fas maç sonucu: 1-0



MAÇTAN DAKİKALAR...

Karşılaşmada ilk düdük çaldı ve maç başladı.

Ronaldo gollere devam ediyor

GOL! Henüz 4. dakikada Portekiz maçta üstünlüğü sağladı. İspanya karşısında hat-trick yapan Cristiano Ronaldo, Moutinho'nun sağ kanattan yaptığı ortaya ceza sahası içinde düzgün bir kafa vuruşu yaptı ve topu filelere göndererek, Dünya Kupası'ndaki 2. maçında 4. golünü kaydetti: 1-0.

İlk yarı sona erdi.

Karşılaşmada ikinci yarı oynanıyor.

55. dakikada Amrabat sağ kanattan topu taşıdı. Ceza sahası yayının sağ köşesinde topla buluşan Belhanda'yı gördü. Faslı 10 numara o bölgeden kaleyi yokladı ancak kaleci Rui Patricio gole izin vermedi.

Portekiz - Fas maç sonucu: 1-0



Müthiş kurtarış!

57. dakikada Fas gole çok yaklaştı. Ziyach'in kullandığı duran topta ceza sahası içinde Belhanda kafayla kaleyi yokladı ancak kaleci Rui Patricio müthiş bir kurtarışa imza atarak takımının skoru korumasını sağladı.

Portekiz karşılaşmadan 1-0 galibiyetle ayrılarak bir üst tura çıkma yolunda büyük avantaj yakalamış oldu.

İlk 11'ler:

PORTEKİZ:
Rui Patricio; Cedric, Fonte, Pepe, Guerreiro; Joao Mario, Bernardo Silva, William, Moutinho; Guedes, Cristiano Ronaldo.

FAS: El Kajoui, Dirar, Benatia, Da Costa, Hakimi, Belhanda, El Ahmadi, Boussoufa, Ziyech, Boutaïb, Harit.

Haberin Devamı
YORUM YAZ