MENÜ

Osman Yılmaz'ın Kocaeli at yarış tahminleri

Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Osman Yılmaz günün programını değerlendirdi.

Osman Yılmaz'ın Kocaeli at yarış tahminleri

19 Haziran Salı Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Osman Yılmaz günün programını değerlendirdi.

Günün Kalesi TUTARLI

1.AYAK: Günün ilk ayağında start almamış 3 yaşlı Arap taylarının mücadelesinde hazırlıklarında dikkat çeken; ŞAHİNSEMİH, USTAOĞLU, YENİ KRAL, BARIŞALIM ve CAHİT AĞA önereceğim isimlerdir.

2.AYAK: Son yarışında tabela dışı kalsa da bence tatminkar koşan CUTTHROAT, art arda tabelada yer aldığı yarışlarıyla nedenli formda olduğunu gösteren TURKISH CHROME, formunu beğendiğim BARBO, aradan sonra çim pistte start aldığı son yarışını ölçü almadığım BATI SİHİRBAZI ikinci ayakta öncelik vereceğim isimlerdir. Geniş kuponlarda fit durumdaki ANFIELD ve PAN ŞKRYEL ihmal edilmeyecek isimlerdir.

3.AYAK: Son yarışını kesinlikle ölçü almadığım TUTARLI muhafaza ettiği mükemmel formu ile yatkın olduğu pist ve mesafede bu kez uyumlu binicisi ile günün banko ismi olmayı hak ediyor.

4.AYAK: Zorlanmadan kazandığı yarışları ardından koruduğu etkili formu ile BEHRAMKALE bu ayakta ilk şans vereceğim isimdir. Yakaladığı güzel formu ile Ankara ve Adana pistlerinde etkili yarışlar koşarak Kocaeli'ne gelen BOTANVADİSİ uygun grupta birinciliğin güçlü adaylarından olacak. Son yarışlarına nispeten bu kez uygun grubu bulan DYMAXION yatkın olduğu pist ve mesafede şanslı isimlerden

5.AYAK: Ankara'da start aldığı son yarışlarında bekleneni veremese de etkili formunu koruyan ve uygun grubu bulan APASBEY günün beşinci ayağında ilk önereceğim safkandır. Tabelada yer aldığı son yarışı ardından etkili formunu koruyan BABALARIN BABASI'nın da mesafesinde üst sıralar için şansı çok yüksek. İstanbul pistinde çim pistte start aldığı son yarışını kesinlikle ölçü almadığım UZUN BEY yatkın olduğu kum pistte bu kez en ufak hatayı affetmeyecektir. Uzun süredir start almasa da iyi bir hazırlık dönemi geçiren ve hafif kilo avantajına sahip KOZAN ŞAHI'ndan sürpriz bir yarış bekliyorum.

6.AYAK: İstanbul'dan iyi durumda gelen ELLIANNA uygun grupta öncelik vereceğim isimdir. İkinciliğinin ardından KOCAELİ'ne formda gelen FERFORJE bu safkanın en yakın takipçisi olacaktır. Tabelayı tamamladığı son yarışını beğendiğim BELLEVUE yatkın olduğu pist ve mesafede üst sıralar zorlayacak isimlerdendir. Her geçen gün artan formu dikkatlerden kaçmayan RABİA HANIM bu safkanların en ufak hatasında devreye girecektir. Bol şanslar...

6,8,9,1,2
4,7,1,2,3,14
2
1,2,3
3,1,2,9
2,7,5,4

Haberin Devamı
YORUM YAZ