MENÜ

Osman Aşkın Bak, yere düşen Türk bayrağını dalgalandıran çocuklarla maç yaptı!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Şırnak'ın Ayvalık köyünde buldukları Türk bayrağını kendi imkanlarıyla diktikleri direğe asarak dalgalandıran çocuklarla futbol maçı yaptı..

Osman Aşkın Bak, yere düşen Türk bayrağını dalgalandıran çocuklarla maç yaptı!



Bakan Bak, Şırnak'taki temasları kapsamında, askeri konvoyun geçişi sırasında yere düşen Türk bayrağını çamurdan çıkardıktan sonra güzelce yıkayıp göndere çeken Şırnaklı öğrencilerin daveti üzerine Beytüşşebap ilçesine bağlı Ayvalık köyüne geçti.

Köyde, daha önce Bakanlıkta misafir ettiği Şırnaklı çocuklarla bir araya gelen Bak, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Spor Toto Teşkilat Başkanı Muharrem Kasapoğlu, Şırnak Valisi Mehmet Aktaş'ın da katılımıyla çocuklarla Şehit Astsubay Ömer Koca İlkokulu bahçesinde yapılan sentetik sahada maç yaptı.

3-3 berabere tamamlanan karşılaşmanın ardından açıklama yapan Bak, çocukları daha önce Ankara'ya davet ettiğini hatırlattı.

"Ankara'da Bakanlıkta onları misafir etmiştim. Orada bana, 'Bizimle top oynar mısın?' dediler. Çocuklarımızın davetine icabet ettik ve buraya küçük bir halı saha yaptık. Onlarla keyifli vakit geçirdik." diyen Bak, öncelikle bayrağı ilk bulan Ahmet'i tebrik ettiğini belirtti.

Bak, Ahmet'in arkadaşları ile büyük bir duyarlılık gösterdiğine işaret ederek, "Vatanın, bayrağın, milletin değerini ortaya koydular. Onları tebrik ediyoruz. Çocuklarla güzel bir maç oynadık ve berabere bitti. Bunlar iyi futbolcular. Hepsi futbolu, sporu seviyor." dedi

Haberin Devamı
YORUM YAZ