MENÜ

Jack Wilshere Arsenal'e veda etti

Arsenal'de uzun yıllar forma giyen ve sözleşmesi sona eren Jack Wilshere takımına veda etti. İngiliz futbolcu sosyal medya hesabından veda mesajı yayınladı.

Jack Wilshere Arsenal'e veda etti

Transferde ismi sık sık Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılan Jack Wilshere, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla uzun yıllar formasını giydiği Arsenal'e veda etti.

İşte Wilshere'in paylaşımı:

Haziran ayı sonunda sözleşmem sona erdi ve Arsenal'den ayrılıyorum. Yeni teknik direktörümüz Unai Emery ile karşılıklı yaptığımız toplantı sonucunda bu kararı verdim ve tamamen futbol oynamak istiyorum.

Bildiğiniz üzere kulübümle yeniden Emirates'te sahaya çıkmak için görüşmeler yapmıştım. Bu görüşmelerde niyetim hep kalıcı olmaktı. 17 yıldır Arsenal'in kadrosunda bulundum. Her zaman bu kulübün bir parçası olduğumu hisettim. Sözlşememde yer alan fiyatın daha aşağısında bir teklifi kabul etmiştim ama yeni teknik patronumuzla yaptığımız görüşme sonrası sahada kalma sürmin azalacağını hisettim.

Bunu göz önünde bulundurarak, kariyerimi ilerledikçe ilerletmek için başka fırsatlara sahip olmaktan başka çarem yok.

Arsenal'de inanılmaz zamanlar geçirdim ve ömür boyu unutulmayacak arkadaşlıklar edindim. Bu kadar genç yaşta bir çok başarıyı hep hafızamda saklayacağım.

Başta Arsene Wenger olmak üzere tüm takım arkadaşlarıma ve takım arkadaşlarıma yıllar boyunca her şey için teşekkür etmek istiyorum.

Şimdi kariyerimin bir sonraki aşamasına karar vermeden önce seçeneklerimi değerlendirmek için biraz zamana ihtiyacım var.

Rusya-Mısır maç sonucu: 3-1

Haberin Devamı
YORUM YAZ