MENÜ

Fenerbahçe'de yolcular netleşiyor

Fernandao gitti. Gözler diğer yolculara çevrildi. Kameni, İsla ve Aatif gözden çıkartıldı. Ayrıca Mehmet Topal’ın da adı gönderilecekler listesinde...

Fenerbahçe'de yolcular netleşiyor

Fenerbahçe’de tarihi kongrenin ardından ilk olarak altyapı ve scout (oyuncu gözleme) ekibinin başındaki Müjdat Yetkiner ile altyapı antrenörü Saffet Akyüz ile scout Kemalettin Şentürk ile yollar ayrıldı. Ardından Fernandao satıldı. Son olarak önceki gün, Aykut Kocaman’ın göreve devam etmeyeceği açıklandı.

Birçok alanda neşteri vuran Ali Koç ve ekibi, operasyona devam edecek. Carlos Kameni ve Mauricio İsla’nın ardından Aatif’tan da kulüp bulması istendi. Ayrıca 6 senedir Fenerbahçe forması giyen Mehmet Topal’ın da gönderilmesi gündemde.

Kadroda özellikle orta sahada önemli bir revizyon planlayan Comolli’nin, Topal konusunda da olumsuz rapor verdiği kaydedildi. Bu arada yeni yönetimin, idari menacer Hasan Çetinkaya’yla önümüzdeki günlerde görüştükten sonra kendisiyle ilgili kararı vereceği öğrenildi.

FLAŞ! Aykut Kocaman teklifi reddetti

Giuliano’ya teklif bekleniyor

Sambacı, geçtiğimiz sezon ligde 30 maçta attığı 14 golle takımının ligdeki en skorer ismi olmuştu. Ancak Giuliano’nun da takımdan ayrılması gündemde. Cocu’nun 4-3-3 sisteminde kendisine yer bulması zor görünen Brezilyalı oyuncuyla Alman ekibi Wolfsburg ilgileniyor.

Finansal Fair Play nedeniyle ‘Transferde satıştan elde ettiğin kadar oyuncu alabilirsin’ kısıtlaması bulunan Fenerbahçe Yönetimi’nin, gelir elde etmek için Giuliano’yu göndermeye sıcak baktığı kaydedildi.

Yusuf Dursun

Fenerbahçe Üniversitesi'yle ilgili flaş açıklama!

Haberin Devamı
YORUM YAZ