MENÜ

Creator Collective katılım kampanyası

18 Haziran-15 Temmuz tarihleri arasında Bomontiada adidas Creator Collective’de 22 gün boyunca maç izleme, PlayStation zone, stüdyolar ve sürprizlerle Dünya Kupası enerjisi yaşanacak.

Creator Collective katılım kampanyası

adidas, FIFA Dünya Kupası için Bomontiada’da gerçekleştireceği Dünya Kupası Evi – Creator Collective’i ziyaret etmek isteyen futbolseverler için çok özel bir kampanya oluşturdu.

Sadece bir adidas Futbol ürünü alınarak iki kişilik davetiye kazanılacak

18 Haziran Pazartesi gününden itibaren İstanbul’daki 24 adidas mağazası, shop.adidas.com.tr, Boyner mağazaları veya boyner.com.tr üzerinden en az bir adidas Futbol ürünü alan futbolseverler, Dünya Kupası Evi – Creator Collective’e bir günlük katılma hakkı elde edecek.

Yaptıkları alışverişin ardından kendilerine verilecek kodu https://shop.adidas.com.tr/dunya-kupasi-creator-collective adresine girecek olan futbolseverler, diledikleri gün için rezervasyon oluşturabilecekler. Alınacak her kod, iki kişilik davetiye olarak kullanabilecek.

Her futbolseverin birden fazla kez katılabileceği kampanya için günlük rezervasyon sınırı ise 100 kişi olacak.

22 gün boyunca futbol coşkusu ve eğlence Creator Collective’de yaşanacak

Rusya’da düzenlenecek Dünya Kupası süresince açık olacak Creator Collective’e futbolseverlerin yanı sıra futbol tutkusundan ilham alarak futbol ekosisteminin içinde ya da dışında yaratıcı içerik kişiler de katılacak.

22 gün boyunca canlı maç yayınlarının yanı sıra Playstation turnuvaları, Freestyle şovlar, adidas Futbol Dünya Kupası Sergisi, Dünya Kupalarında Türkiye’yi temsil etmiş ünlü futbolcular ve spor yazarları ile sohbetler gibi etkinlikler adidas Creator Collective’de olacak.

Ayrıca Socrates Dergi ve Tribündergi de gerçekleştirecekleri etkinlikler ile Creator Collective deneyimini farklı bir boyuta taşıyacak.

adidas Futbol, birbirinden heyecanlı maçlara sahne olacak FIFA Dünya Kupası’nın futbol coşkusunu Creator Collective ile Bomontiada’ya taşıyacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ