MENÜ

Şair Gençer O'nun Bursa at yarış tahminleri

Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun Bursa at yarış tahminleri

18 Haziran Pazartesi Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Program Çok iyi İkramiye Verecek Bankom RED REBEL..

1.Ayak: 1800 metrede yapılacak olan koşuda önlerde gidecek grubun içinde olacak olan Baba Memduh yakaladığı iyi form ile sonuca bu kez ulaşabilir. Geçen koşusunda rakibi çok kuvvetli gelince yanında pusmuştu. Yurttay, Zaferimol veya Başkaynak iyi olan form durumları ile rakip olarak yazılmalıdır. Sürprizi Yol bulan veya Excalibur yapabilir.

2.Ayak: Bu grubu ikiye ayırmak gerek. Üst tarafta formda ve koşu kazanmış atlar var. Aşağıda ise henüz kazanamamış ve çıkış arayışında olanlar var. Bu nedenle beklenmedik bir sürpriz yaşanabilir. Obrada arkasında kaldığı son yarışında ikinci olan Arnavut koşuda favoriliği bu yarışıyla elde edecektir. Aynı pist ve mesafede olan bu koşuda rakipleri Serabım, Keremtosh, Free Power, Prens Roro olacaktır. Sürprizi ise King Voice, King Of Storm ve Emsal yapabilir.

3.Ayak: Son yarışında 1500 metre kumda Ankara’da koşan Re Rebel Eren Efendi’nin kazandığı koşuyu 4’üncü tamamlamıştı. Buursa pistinde 6 birinciliği bulunan bu atın artan formu ve hırslı jokeyi Erhan Yavuz ile kazanmasını bekliyorum.

4.Ayak: Bu tip tay koşularında formda olan her zaman iyi koşar. Koşular çimde yapılacak olursa Taykut şüphesiz en şanslılardan biri olacaktır. Altınonur ise Toşur yavrusu olmasıyla çimde daha iyi koşması gerekir. Bence koşu bu iki at arasında geçer.

5.Ayak: 2000 metrede yapılacak olan tempo koşusunda sık koşması ve biraz da grupların sertleşmesi ile ritmi bozulan Osmaniye Çocuğu bakalım beklenen çıkışı yapacak mı? Estergon, Geçit Yok ve Akhtamar rakipleri olarak gözüküyor. King Power, Altın Beşik ve Safir Kız daha sonra yazılır.

6.Ayak: Günün kapanış koşusu 2100 metre kumda olacak. Bir süredir koşu kazanamamış olan Kralın Adamı neredeyse takip listemizden düşecek. Rakiplerin uygun olması ile bir kez daha şans verelim. Efeberk ve Gazanfer rakipleridir. Çatı tahminimde son isim formu artan Yolaşan.

3 1 5 1 2 1
9 3 2 3 8
11 2 5 5
7 5 9 9
8 8 10
4 7 4
12-13 13

Haberin Devamı
YORUM YAZ