MENÜ

Galatasaray'a çifte müjde!

Galatasaray Adası’nda belirsizlik sona ererken, 15 bin kişilik spor salonu için geri sayım başladı. Başkan Mustafa Cengiz’in, mahkemelik olunan işletmeci ile anlaşmaya vardığı öğrenilirken, Adanın havuz tarafı 20 Temmuz'da hizmete girecek. Dursun Özbek yönetiminin tüm prosedürlerini tamamladığı ve gerekli izinleri alınan spor salonu için ise sponsorluk görüşmelerinde de son aşamaya gelindi.

Galatasaray'a çifte müjde!

Dursun Özbek döneminde kepçe sokulup yıkılan Galatasaray Adası’nda belirsizlik sona eriyor... Yapılan son divan kurulunda “Adayı asla sattırmayız. Ada bizim yönetimimiz döneminde mutlaka, hukuken ve fiziken eski günlerine dönecek” diyen Başkan Mustafa Cengiz’in, mahkemelik olunan işletmeci ile anlaşmaya vardığı öğrenildi. Buna göre Galatasaray Adası’nın havuz tarafının 20 Temmuz’da açılması planlanıyor. Aynı zamanda açık alandaki en az bir restaurantın da yeniden hizmete sokulması bekleniyor. Adanın üstü kapalı olan diğer tarafı ise tamamen yıkıldığı için yetişmiyor. Önümüzdeki günlerde Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’in bizzat resmi açıklamayı yapacağı öğrenildi.

Salon için geri sayım

Transfer konularını Abdurrahim Albayrak ve teknik direktör Fatih Terim’e bırakan Başkan Mustafa Cengiz, kısa vadede Galatasaray spor salonuyla ilgili de müjdeyi verecek. Dursun Özbek yönetiminin tüm prosedürlerini tamamladığı ve gerekli izinleri alınan spor salonu için sponsorluk görüşmelerinde de son aşamaya gelindi. Başkan Cengiz ve yönetiminin, Turkcell ile anlaşmaya vardığı bildirilirken, inşaat konusunda gerekli kaynak sponsordan sağlanacak.

Galatasaraya çifte müjde


15 bin kişilik kapalı spor salonu, Türk Telekom Stadı’nın hemen yanına yapılacak. Abdi İpekçi Spor Salonu yıkıldığı için Galatasaray Basketbol Takımı maçlarını Sinan Erdem’de oynuyordu.

SAFA CAN KONUKSEVER

Haberin Devamı
YORUM YAZ