MENÜ

Eray Balcı'nın Şanlıurfa at yarış tahminleri

Şanlıurfa at yarış tahminleri. Fanatik hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

Eray Balcı'nın Şanlıurfa at yarış tahminleri

18 Haziran Pazartesi Şanlıurfa at yarış tahminleri. Fanatik hipodrom yazarı Eray Balcı günün programını değerlendirdi.

BERNAKE KAZANMAYA YAKIN..

1.AYAK: Birbirlerinden çok da farkı olmayan 4 ve yukarı yaşlı İngiliz kısraklarının mücadelesiyle başlayacak olan altılı ganyanın ilk ayağında, bu sıklet farkıyla AMIGDALA ilk şansı vereceğim kısrak olacaktır. Yedi birincilikle grubun en fazla yarış kazanan ikinci ismi olma özelliğine sahip KAKTEE ve bu anlamda dokuz birincilikle başı çeken AIGAI zorlu başlangıcın ilk bakışta öne çıkan isimleridir. Mesafeyi seven TİRAN bomboş kilosuyla HARDY KHAN toparlanma sinyalleri verdiği son yarışı ile ELİFNUR ve pisti yapacak olursa BALKA günün sürprizini gerçekleştirebilir.

2.AYAK: Büyük çoğunluğunun tam olarak hazır olmadan koşmaya başladığı tayların yer aldığı 3 yaşlı Arap taylarının maiden mücadelesinde, yarış hazırlıkları bu koşu için yeterli olan Kaizbert’in kızı HARİKALAR DİYARI koşan taylar içerisinde en tatminkar performansa sahip ikilisi; APAYDINGÜLÜ ve BEİALTIGÜLÜ üçlüsünü ayırt etmeden kuponlara yazalım. Birbirinden istikrarsız isimlerin mücadelesinde; URFAGÜLÜ ve FERİNAZ sürprizde değerlendirilmelidir.

3.AYAK: Adana’da kum pistte start aldığı son üç yarışında da değerlendirmelerimizde ön planda yer verdiğimiz BERNAKE Hüradam arkasında elde ettiği ikincilik, Lokomotif ve Yıldızabakan arkasında elde ettiği yakın ara üçüncülük ve son koşusunda Batınhan, Euphrates ve Kılçık arkasında dördüncü olduğu yarışlara imza atmıştı. Bu süreçte beli birinciliğe uzanamamış olsa da bugün karşılaşacağı rakiplere oranla çok daha ser gruplarda adından söz ettirmeyi başarmış olan safkan form olarak rakiplerinin çok daha önünde olduğu dönemde, bu denli uygun rakiplerini geçmesi en doğal sonuç olacaktır.

4.AYAK: Binicisiyle ciddi uyum sorunu yaşadığı son yarışını kesinlikle ölçü almadığım ŞÜKRANIN OĞLU yarış kariyerinin büyük bölümünde birlikte start aldığı jokeyi Ferit Yardımcı idaresinde start alacağı koşuda, çok daha başarılı olduğu mesafede günün alternatif bankosu adayımdır. Seri stilli GÜVENBAKAN 1300 mesafesinde çıktığı gibi bitirebilir. Eski gücünden uzak olsa da TURABİ yabana atılmaz.

5.AYAK: Bölünen maidenin bu ayağında; ÇİÇEKKIZ, ŞEKERSEVGİ, BÜYÜKHEDBE ve SİVEREK ASMASI arasındaki mücadelenin birinciyi belirleyeceği düşüncesindeyim.

6.AYAK: Çim macerasından eli boş dönen AYŞEGÜL bu pist ve mesafe şartlarında, hele hele bu rakipler yanında favori olmayı fazlasıyla hak ediyor. Çok kötü son iki yarışı ölçü alınmaması gereken QUEEN NALA favorinin en ciddi rakibi olur. Bu mesafeleri seven NAİF HAT son yarışını çok beğendiğim MELEK bütün birinciliklerini kısa mesafelerde elde etmiş CİHANA BEDEL kilodan etkilenmezse ZEMANİ ve bir süredir koşmuyor olmasına rağmen KAÇAR FEVZİ kısa mesafede dinçlik yarışı yapabilir.

8-3-4-1-10-9-7///7-2-3-14-5///6///1-2-4///4-12-2-11///3-5-6-10-1-2-4

Haberin Devamı
YORUM YAZ