MENÜ

Ndiaye'den Galatasaray yönetimine transfer mesajı

Menajeri, “Premier Lig’den teklifler var. Galatasaray’a da kiralık olarak gelebilir. Son kararı o verecek” dedi, Sarı-Kırmızılı kulüp üç koldan prese başladı. Devre arasında takımdan ayrılan Ndiaye’ye, “Burada yarım kalan işini bitirmeni bekliyoruz” mesajı gönderildi.

Ndiaye'den Galatasaray yönetimine transfer mesajı

Kadrosundaki 8 numara pozisyonuna mutlaka bir takviye yapmak isteyen Galatasaray’da, Badou Ndiaye ismi tekrar ön plana çıktı. Özellikle menajerinin, “Premier Lig’den teklifler var. Galatasaray’a da kiralık olarak gelebilir. Son kararı o verecek” demesi, Sarı-Kırmızılılar’ı harekete geçirdi. Senegal Milli Takımı’yla Dünya Kupası’nda sahne alacak olan Ndiaye, yıldızını parlatması halinde değerini daha da yükseltebilir. Galatasaray Yönetimi de 28 yaşındaki futbolcudan bir an önce söz alabilmek için deyim yerindeyse tam saha prese başladı.

Terim istedi, Albayrak peşinde

Sarı-Kırmızılılar, devre arasında 16 milyon Euro bonservis bedeliyle Stoke City’ye transfer olan ve tek bir galibiyet bile göremeden ligden düşen Ndiaye’ye, “Burada yarım kalan işini bitirmeni bekliyoruz” mesajı gönderildi. Teknik patron Fatih Terim’in bu transferi çok istediği, şu sıralar tatilde olan 2. başkan Abdurrahim Albayrak’ın süreci yoğun bir telefon trafiğiyle yönettiği belirtiliyor.
Galatasaray'da golcü avı başladı!

Haberin Devamı
YORUM YAZ