MENÜ

İşte Beşiktaş'ın Oğuzhan Özyakup için belirlediği rakam: 54 milyon TL!

Beşiktaş ile 5 yıllık yeni anlaşmaya imza atan Oğuzhan Özyakup’un sözleşme detaylarına FANATİK ulaştı. Bonuslar dahil senelik 2.5 milyon Euro (13 milyon TL) kazanacak olan milli futbolcunun sözleşmesinde 10 milyon Euro’luk (54 milyon TL) bir serbest kalma bedelinin olduğu ortaya çıktı.

İşte Beşiktaş'ın Oğuzhan Özyakup için belirlediği rakam: 54 milyon TL!

Sezonun sona ermesiyle birlikte Beşiktaş ile mukavelesi biten Oğuzhan Özyakup ile 2022’ye kadar yeni sözleşme imzalandığı önceki gün TFF’ye bildirilmişti.

FANATİK ise 3 Haziran 2017’de yani yaklaşık bir sene önce manşetten, yıldız futbolcunun sözleşmesini uzattığını ve bonuslarla birlikte senelik 2.5 milyon Euro (13 milyon TL) kazanacağını duyurmuştu. Siyah-Beyazlı ekip, bu sözleşmeyi Finansal Fair Play (FFP) anlaşması nedeniyle ancak önceki gün resmiyete dökebilmişti.

FANATİK, şimdi de 25 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinin detaylarına ulaştı. 3 milyon TL zam! Eski anlaşmaya göre 550 bin Euro (3 milyon TL) zamlı sözleşmeye imza atan Oğuzhan’ın mukavelesinde 10 milyon Euro’luk (54 milyon TL) serbest kalma bedelinin olduğu ortaya çıktı.

Milli futbolcunun geçen sezonki performansından memnun kalmayan Siyah-Beyazlılar’ın, kulübün menfaatleri doğrultusunda bu rakama yakın bir teklifi de kabul edebileceği öğrenildi.

Mehmet Çağrı Davran

Haberin Devamı
YORUM YAZ