MENÜ

Golovin'in kısmeti açıldı

Rusya'nın Suudi Arabistan'ı 5-0 yendiği maçta 2 asist ve 1 golle harika bir performans gösteren Aleksandr Golovin'i transfer etmek için Avrupa'nın 3 devi; Arsenal, Manchester United ve Juventus harekete geçti.

Golovin'in kısmeti açıldı

2018 Dünya Kupası’nın ilk maçında ev sahibi Rusya, A Grubu’nda grubun zayıf halkası Suudi Arabistan’ı 5-0’lık skorla mağlup etmişti. Karşılaşmanın yıldızı ise 90 dakikayı 2 asist ve 1 golle tamamlayan Aleksandr Golovin oldu.

Rusya’da CSKA Moskova’da forma giyen 22 yaşındaki orta saha oyuncusu, gösterdiği harika performansın ardından bir anda tüm dikkatleri üzerine çekti. Alınan bilgiye göre Avrupa’nın dev külüpleri, Golovin’i kadrolarına katmak için hemen harekete geçti.

Juve’den 20 milyon Euro

İngiliz basını, Premier Lig’in iki büyük ekibi Arsenal ile Manchester United’ın, Rus orta saha oyuncusu için CSKA ile temasa geçtiğini öne sürdü. İtalya’nın en önemli spor kanallarının başında gelen Sky Sport İtalia ise geçen sezon İtalya Ligi Serie A’da şampiyonluğa ulaşan Juventus’un, Golovin ile görüştüğünü ve kulübüne de bonservis bedeli olarak 20 milyon Euro’yu (109 milyon TL) gözden çıkardığını ifade etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ