MENÜ

Comolli kararını verdi! Volkan Demirel'de son dakika...

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren kaptan Volkan Demirel 1 yıl daha sarı lacivertli kulüpte kalacak.

Comolli kararını verdi! Volkan Demirel'de son dakika...


Fenerbahçe'de Sportif Direktör Damien Comolli’nin resmi imzasıyla birlikte takım planlamasına start verildi. Yeni görevinde ilk icraatı Brezilyalı forvet Fernandao’nun Suudi Arabistan’a satarak gerçekleştiren Fransız sportif direktör, teknik direktörün açıklanmasını beklemeden sözleşmesi biten oyuncularla temasa geçti.

Comolli, 30 Haziran itibariyle mukavelesi sona eren ve durumunun ne olacağı merak edilen Volkan Demirel konusundaki kararını da verdi.

İşte Cocu'nun Valbuena kararı!

İMZA ÇOK YAKIN

1 sezon boyunca izlediği maçlardan yola çıkarak takım kaptanı olan milli eldivenin takım içindeki ağırlığını da düşünen Comolli, 1 sezon daha 36 yaşındaki Volkan’la devam edilmesini istedi. Tecrübesine güvenilen ve kaptan olarak takımdaki dengeleri elinde tutan Volkan Demirel’le en kısa sürede sözleşme yenilecek.

Phillip Cocu kimdir? Kaç yaşında? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü

HEDEF PORTEKİZ

Ancak ilerleyen yaşı ve takım içindeki rekabet ortamını devam ettirmek adına Volkan’ın biraz daha önünde bir kaleci alma konusunda da yeni bir karar alındı.

“Gelecek kaleci 1 numaraya aday olacak ama Volkan’la olan rekabette takım kazanacak” diye düşünen Comolli, Portekiz Ligi’nde arayışa girecek.

Kaynak: Şampiy10

Vincent Janssen pazarlığı

Haberin Devamı
YORUM YAZ