MENÜ

Beşiktaş'ta yerli harekâtı devam ediyor

Dünyaca ünlü isimlerle temas halinde olan Beşiktaş, bir yandan da yerli harekâtına devam ediyor. Alanya’dan Emre Akbaba ve Osmanlı’dan Musa Çağıran için yoğun mesai harcayan Beşiktaş, iki futbolcu için de yeni teklif sundu.

Beşiktaş'ta yerli harekâtı devam ediyor

Bir yandan yıldız isimlerle görüşen Beşiktaş diğer yandan da yerli operasyonunu sürdürüyor. Teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda Alanyaspor’dan Emre Akbaba ve Osmanlıspor’dan Musa Çağıran için kulüpleriyle pazarlıklarına devam eden Kara Kartal, iki oyuncu için de yeni teklif hazırladı.

Emre için Alanya’ya Mustafa Pektemek, Aras Özbiliz ve bir miktar para teklif eden Beşiktaş, Musa’yı kadrosuna katmak adına da Başkent ekibine kaleci Denys Boyko’yu bonservisiyle, genç oyuncu Fatih Aksoy’u da kiralık olarak önerdi.

Dorukhan tamam gibi

İki ekip de bu tekliflere karşı henüz cevap vermezken, hem Emre’nin hem de Musa’nın birçok talibinin olması transferi zorlaştırıyor. Hatırlanacağı üzere Siyah- Beyazlılar, Eskişehirspor ile sözleşmesi sona eren orta saha oyuncusu Dorukhan Toköz’le de büyük oranda anlaşmaya varmıştı. Bu transferin de en kısa zamanda resmi olarak açıklanması bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ