MENÜ

Beşiktaş'ta hedef Andre Pierre Gignac

Forvet hattını güçlendirmek için çalışmalarına devam eden Siyah-Beyazlılar’da, bonservis sorunu olmayan Andre Pierre Gignac ismi ağırlık kazandı. Bir yandan eski golcüsü Gomez’den gelecek yanıtı bekleyen Kara Kartal, diğer yandan da Fransız golcüyle görüşmelerini sıklaştırdı.

Beşiktaş'ta hedef Andre Pierre Gignac

Transferde önceliği santrfor hattına veren ve bu bölge için birçok aday belirleyen Beşiktaş’ta Andre Pierre Gignac ismi ağırlık kazanmaya başladı. Önceliği eski yıldızı Mario Gomez’e veren ancak Alman golcünün Dünya Kupası nedeniyle görüşmeleri askıya alması sonrasında diğer isimlere yönelen Siyah-Beyazlılar, bonservisinin elinde olması nedeniyle Gignac ismi üzerinde durmaya başladı.

3 sezonluk Meksika macerasının sonuna gelen ve Tigres ile yollarını ayıran Fransız futbolcu için tüm şartları zorlayan yönetim, oyuncunun menaceriyle de görüşmelerini sıklaştırdı. Ancak Beşiktaş yönetiminin, her şeye rağmen Gomez’den gelecek yanıtı da bekleyeceği öğrenildi.

Benteke’ye resmi teklif

Alternatif isimlerle de temaslarını sürdüren Beşiktaş, İngiliz ekibi Crystal Palace forması giyen Christian Benteke için de Ada temsilcisine resmi teklifini iletti. Belçikalı futbolcuyu bir yıllığına kiralamak isteyen Kartal, oyuncuyla yaptığı görüşmelerde son aşamaya gelirken, artık Crystal Palace’ın vereceği cevabı beklemeye başladı.

Bas Dost’ta geri adım

Bir yandan da uzun zamandır ilgilendiği Kostas Mitroglou için Fransız temsilcisi Marsilya ile pazarlıklarına devam eden Siyah-Beyazlılar, Sporting ile sözleşmesini fesheden Bas Dost transferinden de yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçti.

Orhan Yıldırım

Beşiktaş'a Quaresma piyangosu

Haberin Devamı
YORUM YAZ