MENÜ

Şair Gençer O'nun Ankara at yarış tahminleri

Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun Ankara at yarış tahminleri

14 Haziran Perşembe Ankara at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

YEŞİL DENİZ Bu Grupta Kazanmaya Yakın

1.Ayak: 1900 metrede yapılacak olan bu yarış Hand-17 olup formda isimlerin yer aldığı bir koşu olacak. Vakurkız’a bakarsak 1900 metredeki son yarışını kazandığını görürüz. Amankaya gibi kariyerli bir rakibi geçen Vakurkız öncesinde Birkasım’a 1400 kumda geçilip ikinci kalmıştı. Form tutan bu ata bir kez daha şans vermek gerekir. Rakip ise çim pistte başarıları bilinen Yiğitefekan olacaktır. Urfa’ya gidip kum pistte de koşan bu atın başarısız kaldıktan sonra son üç çim yarışında tekrardan form yakaladığı gözlendi. Karamemduh, Ünsalmış arkasın son üçüncülüğü iyi olup ikinci atımdır. Verdiği aradan dönen Ozanşah ikinci startında kazandığı yarıştaki formu ile bir kez daha birincilik adaylarındandır. Sürprize Agah ve Moskova Ateşi yazılabilir.

2.Ayak: 3 Yaş Arap taylarının bu grubunda Yeşil Deniz banko önereceğim isimdir. Kariyerinin ilk yarışında 1000 metre çimde koşan bu atın düzlüğe çıkılırken iç kulvarı tercih ettiği görüldü. Buradan iyi atak yapan Yeşil deniz son metrelerde dışında yer alan Büyük Adam ve Zekioğlum’a 1 boy ile geçilip üçüncü kaldı. Artan kondisyonu ve kumda daha fazla iş yapacak olan orijini ile banko yazılabilir.

3.Ayak: 1900 metre çim pistteki bu grupta Persistance favori olarak koşacaktır. Dişi Tay Deneme’de ismi hayli önlerde geçen Persistance 6’ıncılık yapmıştı. Daha sonra uzayan mesafe ile yatkınlığını gösterecek diye beklediğimiz Kısrak Koşusunda 13’üncü olan bu tay rakiplerinin uygunlaşması ile favorimdir. Cricoor son dönemde formunda ciddi ilerleme kaydetmiş olmasıyla rakibi olacaktır.

4.Ayak: Kazandığı 5 koşudan 3’ü çimde 2’si kumda olan Empire Son mesafede iyi bir at olup ilk kez bu kadar uygun rakipler arasında Hand-14 koşuyor olup favorimdir. Özdemir 2200 metrede hand-16 kazanmıştı. Hoy Hooy önünde kazanan Özdemir rakibidir. See you Again çok iyi form yakaladı diğer rakiptir. Kingston Bolt, Grand Efe ve Reborn ise sürpriz atlarımdır.

5.Ayak: Bölünen Maiden koşunun bu grubunda Karakeçi Ağası favorimdir. İlk yarışında iyi bir kariyer yapacağını yazdığım bu tay üçüncülük ile başlamıştı. Kırdemirkır, Kandemirkır, Naifağa ile anne kardeş olan Karakeçi Ağası risk alanlar için banko adayıdır. Rakip yazacaklara Kutalmış, Özbilden, Sarı Geçit, Dundas öneririm.

6.Ayak: Son yarışında Elabars kazanırken 5’inci olan Meleksima KV7 galibi olduğu 1400 yarışında ekürisi olan Elabars’ı geçmişti. Şartlı-3 yarışta start alacağını düşünürsek rakipleri uygun gözüküyor. Prenses Aslı ve Aloysha öncelikli rakipleridir. Sürprize Fırtınam, Seherin sesi ve Açık Kırmızı yazılabilir.


1.Ayak 2.Ayak 3.Ayak 4.Ayak 5.Ayak 6.Ayak
2 8 2 1 2 4
4 1 // // 1
5 2 3 5
8 7 6 2
7 5 9 6
9 1 7
4

Haberin Devamı
YORUM YAZ