MENÜ

Merve, Hakan, Sema | Survivor kim elendi?

Survivor'da heyecan dorukta. Artık Survivor adasında iş bireyselliğe döndü. Dün akşam bu Merve, Hakan ve Sema eleme adayları arasındaydı. Bu 3 isimden biri daha Survivor'da finale kalma şansını yitirdi. Peki Survivor'dan dün akşam kim elendi? İşte Survivor'da elenen isim ve dün akşam yaşananlar...

Merve, Hakan, Sema | Survivor kim elendi?

Survivor'da artık finale sayılı günler kaldı. Hem yarışmacılarda hem de onları destekleyen fanlarında heyecan dorukta. Yarışma da artık bireysele döndü. Bireysel performanslar yarışmacıların finale kalıp kalmayacaklarını belirleyecek. Eleme süreci de artık haftalık değil. Dün akşam konseyde yine eleme heyecanı vardı. Gelen SMS'ler sonucu 1 kişi daha Survivor adasına veda etti. İşte Survivor'dan kim elendi sorusunun cevabı ve detaylar...

Survivor'da kim elendi?


Dün akşam gelen SMS'ler ile elenen yarışmacı Merve Aydın oldu. Merve, isminin açıklanmasının ardından 'Buraya kadarmış 3.cüsü buraya kadarmış yapabilecek bir şey yok. Herkesin bir amacı ve hedefi var, benim de hedefim sonuna kadar gitmekti. Fakat bu sezon çok şansızlıklar ve sakatlıklar yaşadım. Sakatlıktan bir türlü kurtulamadım ve bu beni psikolojik olarak çok fazlasıyla etkiledi. Diyecek bir şey yok. Çok teşekkür ediyorum tekrardan size' diyerek Survivor macerasını özetledi.

Sema: Bence şans. Survivor’un en önemli anı. Gurur duydum. Hepimiz çok destek gördük, çok şey kattı. Bu ekipteki herkes çok şey verdi. Bazen kendimi hiç sevmiyorum. Kızgın halimi hiç sevmiyorum. Ben çok konsey yaşamadım. Bir kere yaşadım. Konseylerde heyecan yaşamayı bilmiyorum. Buraya geldiğim için çok mutluyum. Elimden geleni yaptım. Devam edersem çok mutlu olurum.

Merve: Çok değişik duygular içerisindeyim. İlk Survivor benim için apayrıydı. İkinci Survivor’ım daha farklıydı. Üçüncü Survivor gerçekten çok zormuş. Gerçekten çok zor. Burada olmaktan çok mutlu oldum. Dışarıdan çok kolay görünüyor olabilir. Biz burada çok aç kalıyoruz. Sinirli anlarımız oluyor. Dışarıdaki normal hayatımızı yaşamıyoruz. Biz normal hayatta çok eğlenceliyiz. Burada oyunun heyecanından mıdır bilinmez agresifleşiyoruz.

Hakan: Ben kısa konuşacağım. Çok büyük bir hayat dersi Survivor. Bu programın içinde olmak benim için çok güzel bundan sonra zor potalar ve eşleşmeler bekliyor.

SURVİVOR MERVE AYDIN KİMDİR?


1980 İstanbul doğumlu olan Merve Aydın, Milli atlet olarak Türkiye'yi birçok yarışmada temsil etmiş 2008 ve 2013 yıllarında gümüş madalyonun sahibi olmuştur. Londra'da gerçekleştirilen 2012 Yaz Olimpiyatları'nda sakatlanmasına rağmen yarışı tamamlamak istemesi tüm stat tarafından alkışlanmasında dünya spor basınının gündemi olmasına neden olmuştu. Survivor'da 1 üçüncülüğü ve 1 ikinciliği olan Aydın, yeni sezonun da iddialı isimleri arasında yer alıyor.

Acun sonucu özetledi

Acun Ilıcalı'da Merve'nin elenmesinin ardından bir kaç kelime ile sonucu özetledi. Acun Ilıcalı 'Demin bir kaç anımızdan bahsettim ama senle anımız çok fazla tabi ki 3 koca sezonu birlikte geçirdik, toplam bir buçuk sene neredeyse. Seyircilerimiz bazen seni sinirli gördüler ama benim aklımda sadece güler yüzün ve sempatik sözlerin var. Dediğin çok doğru buradaki şartlarda çok değişik tepkiler verebiliyorsunuz. Açlığın ne olduğunu tabi ki seyircilerimiz de ne olduğunu zaman zaman biliyorlardır hissediyorlardır ama sizin bunu devamlı olarak yaşamanız tabiki bazen o agresiflikleri getirdi. Ama tabi ki bunlar her zaman oyunda kaldı, saha içinde kaldı. Benim için çok değerli bir yarışmacısın. Sakatlıklar gerçekten peşini bırakmadı. Bu senin mağlubiyeti kabullenemez karakterine açıkçası rahatsızlık verdi. Ama biz bir birimizi çok iyi tanıyoruz. Seyircimiz takdir ediyor biz sadece sonucu söylüyoruz. Bundan sonraki hayatında inşallah ömür boyu mutluluklar diliyorum sana.' Diyerek Merve'nin Survivor yaşamını özetledi.

YENİ BÖLÜM FRAGMANINDA SÜRPRİZ ÖDÜL

Yeni bölüm fragmanında bölüm öncesi yarışmacıların görüşleri alınırken, Sema'nın yaptığı yorum dikkat çekti Merve, Sema ve Hakan'ın bulunduğu eleme potası hakkında konuşan Sema, 'şaşkınız çünkü biz Hakan gider diye tahmin etmiştik' derken, Hakan yaptığı yorumda 'gider miyim diye düşünmedim değil biliyor musun' diyerek takım arkadaşı Murat ile konseyde yaşadıklarını paylaşıyor. Murat'ta bu durum karşısında 'biz senin adına senden daha rahattık' diyerek kendi görüşünü dile getirdi.

Acun Ilıcalı yeni bölüm fragmanında ödülü açıklarken Sürpriz bir duyuruya yer verdi. Kazanan yarışmacının yanına bir kişi alma hakkı bulunarak New York'a gideceğini açıkladı.

DAMLA'NIN SAKATLIĞINDA SON DURUM

Damla oyunlardan uzak kalmaya devam ediyor. Bir süre daha oyunlarda yer alamayacak olan Damla'nın bacağındaki yarada iltihap oluştu. Bu nedenle tedavisi devam ediyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ