MENÜ

Adana Yüreğir TOKİ Köprülü devlere kafa tuttu!

Kendi yaş grubunda Türkiye’nin en iyi tenisçileri Kocaeli’de bir araya geldi.

Adana Yüreğir TOKİ Köprülü devlere kafa tuttu!

Kocaeli Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü, Okul Sporları Koordinatörlüğü ile İzmit Tenis Kulübü’nün ortaklaşa düzenlediği Okullar Arası Yıldız Kızlar ve Erkekler Tenis Türkiye Şampiyonası’nda dereceye girenlere kupa ve madalyaları takdim edildi.

TAŞRADAN ÇIKAN MUCİZE!

Kızlar ve erkeklerde ilk 4’e giren 8 okuldan 6’sı özel, ikisi de devlet okuluydu. Devlet okulları arasındaki Adana Yüreğir TOKİ Köprülü Ortaokulu erkeklerde Türkiye dördüncülüğüne imza atarak önemli bir başarının sahibi oldu. Tenise yatırım yapan, ülke genelinde seçtiği sporcuları yüzde yüz bursla oynatan ve bu anlamda tenis adına Milli olabilecek sporcuları bünyesinde toplayan kolejler karşısında adeta yüreğini ortaya koyan Yüreğir TOKİ Köprülü Ortaokulu taraflı tarafsız herkesin takdirini kazandı.

KOCAELİ’YE TEŞEKKÜR ETTİ

Okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Hüseyin Metlioğlu, Spor41’e yaptığı açıklamada “Taşrada bulunan ve bölgemizin çocukları ile yıldız erkek teniste Türkiye dördüncüsü olmayı başardık.Adana’yı ve ilçemiz Yüreğir’i en iyi şekilde temsil ettiğimizi düşünüyorum. Tenis Antrenörümüz Siraç Ekinci, sporcularımız Mahmut Emre Gürmeriç, İskender Arda Gürmeriç ve Eren Arslan gururumuz oldu. Kocaeli İzmit’teki organizasyondan ötürü de çok memnunuz. Muzaffer Çintimar Bey, spor müdürlüğü personeli ve İzmit Tenis Kulübü yetkililerine şükranlarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ