MENÜ

Gökhan Yalçınkaya'nın İstanbul at yarış tahminleri

İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

Gökhan Yalçınkaya'nın İstanbul at yarış tahminleri

13 Haziran Çarşamba İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

AFTER FOREVER özgüven tazeler

1.AYAK:Nisan ayının ilk haftasından sonra yeni ekibinde koşmaya başlayan eli kulağındaki ÖZDAMAR, kendisiyle aynı stilde at göremediğim için, önde diri kalıp karşılara nefes bırakarak erkekler rakiplerini şaşırtabilme ihtimali bulunan SİGNORA, etkili olduğu mesafeye 6.5 kilo düşerek dönecek ŞEHLEVENT, 5.1 ve 3.9 ağır-yumuşak çimdeki yarışlarını önemsemediğim, normal bulması halinde ses verebilecek pozisyondaki DALİCİM, zaman zaman ters işlere imza atan ANILBEY, koşuları üst üste gelince biraz gözden düşse de bu kez toplanarak dönecek olan AK FETİH, takibimdeki BEYREK sıralamamdır.

2.AYAK:Usta antrenörü HAKAN HARMANBAŞI’nın yeni gözdelerinden BALLIKIZ, ilerleyen zamanlarda çok değişeceğini düşündüğüm bir kısrak. İlk yarışında, sanki yıllardır koşuyormuş havasında binicisinin komutlarına anında reaksiyon verirken oldukça beğenimi kazanmıştı. Handikapı tek yarış koşmuş olsa da yeteneğiyle bu durumu kapatabilir, favorimdir. Son startlarında aynı yarışta nefes nefese bitiren MİRA MİRA ile BERENGÜL ikilisi öncelikli rakip önerilerim olup, çimi görür görmez anında reaksiyon verip Bursa’dan istim üzerinde gelecek ÇEKİRGE, tatminkar yarışlarıyla BEYZAYAR, ilk çim sınavında bir kez tartmak istediğim HULİN sonraki sıralamamdır.

3.AYAK:Gösterişli ilk yarışının akabinde direk Erkek Tay denemede koşulmasını doğru bulmadığım, ardına kısa vade yarışta geri dönüşü iyi olmayan ama kalibresinin hakkı olmayan Handikap 16’da yeniden kazanmaya başlayacağı kanaatinde olduğum AFTER FOREVER bankomdur.

4.AYAK:Uzun aradan sonra gördüğü iki sert yarışla kazanacak kıvama gelen MISAE favorimdir. HONEY RYDER rakip gördüğüm tek isimdir.

5.AYAK:Sıralamam şablondadır.

6.AYAK:Geçen haftaki Grup yarışını ölçü almadığım ELLİBEŞ ile ilk kez gözlüksüz koşacak olan GÜNIŞIĞI önde olmak üzere, ARISAN ve ONURŞAH diğer önerilerimdir.

6,7,10,4,3,11,9 // 9,3,1,6,4,2 // 3 // 7,4 // 2,6,9,3,4 // 4,8,2,10

Haberin Devamı
YORUM YAZ