MENÜ

Nuri Şahin an meselesi!

Galatasaray’a gelmek isteyen Nuri Şahin’e yıllık 2 milyon Euro teklif edildi... Tecrübeli yıldızın menajeri ise 3 milyon Euro’da diretiyor. Bu hafta yapılacak olan görüşmede aradaki farkın kapanması bekleniyor. Ardından 3 yıllık imza atılacak...

Nuri Şahin an meselesi!

Transferde çok yoğun mesai harcayan Galatasaray bombayı patlatıyor... Sarı-Kırmızılılar, teknik direktör Fatih Terim'in takımda görmeyi çok istediği Nuri Şahin'le büyük oranda anlaştı. Borussia Dortmund'ta satış listesine konan milli futbolcu, G.Saray'dan gelen teklifi prensipte kabul etti. Taraflar arasında pazarlıklar ise kıran kırana sürüyor. Sarı-Kırmızılılar yapılan son görüşmede yıldız isme 2 milyon Euro teklif ederken, Nuri'nin menajerinin 3 milyon Euro istediği belirlendi.

Galatasaray'da Miranda bombası

GALATASARAY'I ÇOK İSTİYOR

Tarafların önümüzdeki günlerde bir kez daha bir araya geleceği ve aradaki pürüzün ortadan kaldırılacağı öğrenildi. Fatih Terim'in sürekli Nuri ile görüştüğü ve milli futbolcunun da G.Saray'a gelmeyi çok istediği öğrenildi.

Galatasaray'ın Trezeguet için taksit pazarlığı!

TEKLİFLERİ GERİ ÇEVİRMİŞTİ

Geçmiş yıllarda sık sık ismi Türk takımları ile anılan Nuri Şahin her seferinde teklifleri geri çevirmişti... Fakat 30 yaşındaki futbolcu artık kariyerini ülkesinde yani Süper Lig'de sürdürmeye karar verdi.

Kaynak: Takvim

Galatasaray'ın gözdelerinden İngiltere'ye ret

Haberin Devamı
YORUM YAZ