MENÜ

Galatasaray'da Trezeguet bitti bitiyor

Galatasaray, Kasımpaşa’da yıldızı parlayan Trezeguet için temasları hızlandırdı. Hedef perşembe günü başlayacak Dünya Kupası’ndan önce Mısırlı futbolcunun transferini bitirmek.

Galatasaray'da Trezeguet bitti bitiyor


Galatasaray’da sezon biter bitmez transfer gündemini süsleyen tek bir isim var... O da Kasımpaşa formasıyla sezona damga vuran Trezeguet. Sezon başında Anderlecht’ten kiralanan ve lig bitince de opsiyonu kullanarak satın alınan Mısırlı futbolcu için teknik direktör Fatih Terim son derece ısrarcı.

Kontratında, “5 milyon Euro’ya serbest kalır” maddesi bulunan 24 yaşındaki futbolcu perşembe günü başlayacak Dünya Kupası’nda boy gösterecek. Oyuncunun taliplerinin artmasından çekinen Aslan, bu nedenle transferi turnuva başlamadan bitirmek istiyor. Daha önce Kasımpaşa’dan Yekta, Eren ve Donk gibi isimleri alan Aslan, Lacivert-Beyazlı kulüple iyi ilişkilerini kullanarak ilk bombasını patlamaya hazırlanıyor.

Mısır’ın silahı!

Sezon başında Anderlecht’ten 500 bin Euro’ya kiralanan, lig sonunda ise 2.5 milyon Euro’ya satın alınan Trezeguet’in toplam 31 maça çıkarken 16 gol, 6 asistlik etkili bir oyun sergiledi. Liverpool’un yıldızı Mohammed Salah ile vatandaş olan ve Dünya Kupası’nda aynı takımda boy gösterecek 24 yaşındaki kanat oyuncusu, ülkesinin hücum hattındaki en önemli kozlarından biri olacak.

Sezon rekoru onda!

Kasımpaşa’nın geride kalan sezonda Trabzonspor’u deplasmanda 5-2 yendikleri mücadelede 2 gol, 3 asistlik performans sergileyen Trezeguet, sezonda Süper Lig’de bir maçta gole en çok katkı sağlayan oyuncu oldu: 5.

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ