MENÜ

Cedi Osman: LeBron ayrılırsa kesinlikle üzüleceğim

LeBron James’in olası vedası hakkında konuşan milli oyuncumuz Cedi Osman, "Ayrılırsa kesinlikle üzüleceğim" dedi.

Cedi Osman: LeBron ayrılırsa kesinlikle üzüleceğim

LeBron James, Golden State Warriors serisinin son maçında oyundan çıkarken yerini Cedi Osman’a bırakmıştı. Cleveland Cavaliers, final serisinin dördüncü maçında Lebron James, bitime dört dakika kala kenara gelirken yerini Cedi Osman’a bırakmış ve taraftarlarından veda edercesine alkış almıştı.

Maçın ardından mikrofonlar bu özel anın bir parçası olan Cedi Osman’a uzatıldı. LeBron James’in olası vedası hakkında konuşan milli oyuncumuz, “Kalacağına inanmaya devam edeceğim.” ifadelerini kullanırken “Tabii ki ayrılırsa bu kötü olur. Eğer ayrılırsa kesinlikle üzüleceğim.” şeklinde konuştu.

LeBron James’in “Benim adamım” dediği Cedi Osman, LeBron yerine oyuna dahil olurken Cavaliers tarihinde özel bir anın parçası olduğunu farkında.

“Biliyorum, biliyorum. Bu benim için de özel bir andı. Tüm sezon benim için özeldi. Özellikle LeBron James ile birlikte oynamak. Benim için inanılmaz bir yıl oldu. Şampiyonluğa ve yüzüğe yalnızca dört maç kadar uzaktaydık. Umarım gelecek sezon aynı takımla daha güçlü bir şekilde geri döneriz.”

EuroHoops

Haberin Devamı
YORUM YAZ