MENÜ

Bursaspor, Fernandao'nun peşinde

Fenerbahçe ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan Fernandao için Bursaspor yönetimi teklif yapmaya hazırlanıyor. Timsah, eski oyuncusunu ikna etmek üzere, sonra sıra Fenerbahçe’de.

Bursaspor, Fernandao'nun peşinde

Bursaspor’da transfer çalışmaları devam ederken, Yeşil-Beyazlı yönetim rotayı yeniden eski oyuncuları Fernandao’ya çevirdi. Daha önce de Brezilyalı forvet oyuncusu için girişimlerde bulunan ancak sonuç alamayan Bursaspor yönetimi, bu kez transferi gerçekleştirmek istiyor.

Fenerbahçe’de yaşanan teknik direktör belirsizliğinden ötürü Fernandao’nun Sarı-Lacivertli kulüpte devam edip etmeyeceği kesinleşmezken, yönetimin bu nedenle beklemeye geçtiği öğrenildi. Daha önce Bursaspor’da 2013-14 ve 2014-15 sezonlarında forma giyen Fernandao, 67 kez sahada yer alırken 38 gol attı, 12 asist kaydetti. Brezilyalı forvet, geçtiğimiz sezonu ise 24 maçta 13 gol ve 2 asist ile tamamladı.

Badji ve Saivet’e devam

Bursaspor Futbol Direktörü Mustafa Er, transfer döneminde 5- 6 oyuncuyu kadrolarına dahil etmek istediklerini, bunun için titiz bir çalışma yürüttüklerini söyledi. Er, bonservisi Anderlecht’te olan Stephan Badji ve Newcastle ile sözleşmesi devam eden Sivasspor’dan Senegalli orta saha oyuncusu Henri Saivet’in transferleri için görüşmelerin sürdüğünü anlattı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ