MENÜ

Liverpool'da Coutinho parasına yeni orta saha

160 milyon Euro’ya Coutinho’yu Barcelona’ya satan Liverpool, buradan gelen parayla yepyeni bir orta saha kurdu. Liverpool, Fabinho ve Naby Keita’nın ardından Nabil Fekir’i de alıp, bu paranın 143 milyon Euro’sunu kullanmış olacak.

Liverpool'da Coutinho parasına yeni orta saha

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool, Barcelona’ya 160 milyon Euro (845 milyon TL) karşılığında sattığı Philippe Coutinho sayesinde yepyeni bir orta saha kurdu.

Kırmızılar’ın Sportif Direktörü Michael Edwards önderliğinde Brezilyalı yıldızdan gelen para ile önce Monaco’ya önlibero Fabinho için 45 milyon Euro (273 milyon TL) bonservis bedeli ödedi. Sonrasında Leipzig’ten atak orta saha Naby Keita’yı 53 milyon Euro’ya (270 milyon TL) kadrosuna kattı.

Elde var 17 milyon Euro...

Keita ve Fabinho’yu kadrosuna katan Liverpool’un şimdiki rotası ise Fransa. Kırmızılar, Lyon’un kanat oyuncusu Nabil Fekir için 45 milyon Euro’yu (52 milyon TL) gözden çıkardı. Transferin birkaç gün içinde bitmesi bekleniyor.

Liverpool, eğer Fekir’i de renklerine bağlamayı başarırsa toplamda 3 orta saha için 143 milyon Euro (756 milyon TL) ödemiş olacak. Yani Coutinho’yu 160 milyon Euro’ya (845 milyon TL) gönderen Liverpool’un hala yeni transferler için elinde 17 milyon Euro’su (89.9 milyon TL) var.

Haberin Devamı
YORUM YAZ