MENÜ

Emre Özsarı: "Milli takımımıza yakışır bir şekilde inşallah ülkemizi temsil edeceğimize inanıyorum"

Avusturya’da 3-12 Ağustos tarihlerinde yapılacak 2018 Genç Kızlar Avrupa Şampiyonası’na hazırlanan 18 Yaş Altı Kız Basketbol Milli Takımı, Sakarya’da kampa girdi. Takımın başantrenörü Emre Özsarı, şampiyonanın hazırlıklarına başladıklarını söyledi.

Emre Özsarı: "Milli takımımıza yakışır bir şekilde inşallah ülkemizi temsil edeceğimize inanıyorum"

Avusturya’da 3-12 Ağustos tarihlerinde yapılacak 2018 Genç Kızlar Avrupa Şampiyonası’na hazırlanan 18 Yaş Altı Kız Basketbol Milli Takımı, Sakarya’da kampa girdi.

Sakarya Spor Salonu’nda antrenmana çıkan milli sporcular, başantrenör Emre Özsarı yönetiminde çalıştı.

18 Yaş Altı Kız Basketbol Milli Takımı Başantrenörü Özsarı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şampiyonanın hazırlıklarına başladıklarını söyledi.

Oldukça geniş bir kadroyla kampa girdiklerini anlatan Özsarı, "Geçen yıllarda bu denli geniş kadro olmamıştı. Türkiye’nin hemen hemen her kulübünden 35 kişilik bir kadromuz var. Seçmek için çağırdığımız oyuncularımız var. Belli bir süre geçtikten sonra yavaş yavaş elemelerimiz olacak. Daha sonra da 3-12 Ağustos’ta Avusturya’da yapılacak 2018 Genç Kızlar Avrupa Şampiyonası’na son 12’yi bulacak şekilde devam edeceğiz." diye konuştu.

Özsarı, önlerinde uzun bir süreç bulunduğunu, sporcularıyla iyi bir aile olduklarını vurgulayarak, "İyi şeyler yapmak için mücadele veriyoruz. Milli takımımıza yakışır bir şekilde inşallah ülkemizi temsil edeceğimize inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Kamp 29 Haziran’da sona erecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ