MENÜ

Badou Ndiaye, Galatasaray'dan yıllık 4,5 milyon euro talep etti

Sezon başında Osmanlıspor'dan alınan ve devre arasında Stoke City'e transfer olan Badou Ndiaye, geri dönmek için Galatasaray'dan servet istedi.

Badou Ndiaye, Galatasaray'dan yıllık 4,5 milyon euro talep etti

Yeni sezon transfer hazırlıklarına başlayan Galatasaray, bir yandan UEFA'dan gelecek yaptırımları bekliyor. Sarı kırmızılı yönetim, takımın eski futbolcusu Badou Ndiaye'yi takıma geri kazandırmak adına görüşmelere başladı.

Goal Türkiye'nin edindiği bilgilere göre Galatasaray'da oynadığı dönemde yıllık 2,75 milyon euro kazanan Badou Ndiaye, yönetimden bu kez yıllık 4,5 milyon euro talep etti.

Maaş bütçesini düşürmeye çalışan ve kontratlı futbolcularından indirim bekleyen Galatasaray yönetimi, Ndiaye'nin talebi sonrası görüşmeleri dondurdu.

Sezon başında Osmanlıspor'dan 7,5 milyon euro karşılığında transfer edildikten sonra, devre arası transfer sezonunda 16 milyon euro karşılığında Stoke City'e gitmişti.

Stoke City'de eski formunu yakalayamayan Badou Ndiaye, sezon sonunda takımının İngiltere Premier Lig'den düşmesine engel olamadı. Badou Ndiaye, Premier Lig'de çıktığı 13 karşılaşmada 2 kez rakip fileleri havalandırdı ve 1 de asist yaptı.

Çinliler’in Gomis inadı sürüyor

Badou Ndiaye, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı:

Badou Ndiaye, Galatasaraydan yıllık 4,5 milyon euro talep etti

Haberin Devamı
YORUM YAZ