MENÜ

Garbine Muguruza Maria Sharapova'yı korttan sildi!

Garbine Muguruza, Roland Garros çeyrek finalinde karşılaştığı Maria Sharapova'ya yalnızca 3 oyun bıraktı.

Garbine Muguruza Maria Sharapova'yı korttan sildi!

Sezonun ikinci Grand Slam turnuvası olan Roland Garros'ta tek kadınlar çeyrek finali, Garbine Muguruza ile Maria Sharapova'yı karşı karşıya getirdi.

Philippe Chatrier Merkez Kortu'ndaki mücadele beklentilerin aksine son derece tek taraflı geçerken korttan galibiyetle ayrılan taraf 6-2 ve 6-1'lik setlerle Muguruza oldu.

Karşılaşmaya ilk dört oyunu kazanarak başlayan İspanyol raket, yakaladığı çifte servis kırmalık avantajı set sonuna dek korudu ve açılış setini 6-2'yle cebine koydu.

İkinci set, karşılıklı kırılan servislerle başlarken bu noktadan sonra sazı eline alan Muguruza oldu. son 5 oyunun tamamını kazanan dünya 3 numarası, ikinci seti de 6-1'lik skorla hanesine yazdırarak yarı finale çıktı.

Mücadele boyunca ilk servislerini oyuna %54 ile sokabilen Sharapova, oyuna giren ikinci servislerinden de yalnızca %19 ile puan çıkarınca korttan boynu bükük ayrıldı.

Adını son 4 raket arasına yazdıran Muguruza'nın final yolundaki son rakibi ise Simona Halep-Angelique Kerber eşleşmesinin galibi olacak.

Garbine Muguruza Maria Sharapovayı korttan sildi


Haberin Devamı
YORUM YAZ