MENÜ

"Transferde çok acele etmek istemiyoruz"

Boluspor’un kulüp başkanı Necip Çarıkçı, transfer çalışmalarına ilişkin, "Takımda zaten iskelet var. Transferde de çok acele etmek istemiyoruz." dedi.

"Transferde çok acele etmek istemiyoruz"

Spor Toto 1. Lig takımlarından Boluspor’un kulüp başkanı Necip Çarıkçı, transfer çalışmalarına ilişkin, "Takımda zaten iskelet var. Transferde de çok acele etmek istemiyoruz." dedi.

Çarıkçı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezonun sona ermesiyle hiç zaman kaybetmeden yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını söyledi.

Haziran ayı içerisinde transfer sezonunun başlayacağını aktaran Çarıkçı, "Teknik heyetimiz bugün Bolu’ya gelerek 3 gün altyapıdan seçme yapacaklar. Hocamız bu sene hem profesyonel takımda hem de altyapıda Boluspor’a hizmet verecek. 3 gün içinde de transferle ilgili mevkilere göre bir toplantı yapacağız." şeklinde konuştu.

Çarıkçı, Boluspor’un oyuncu izleme komitesi tarafından geçen sezon takip edilen futbolcular olduğunu belirterek, "Şu anda Darıca Gençlerbirliği’nden 2 futbolcu aldık. Geçen sene takip ettiğimiz oyunculardı bunlar. Geleceğin Boluspor’unun genç futbolcuları olacak. Bu hafta içerisinde de iç transferde de çalışma yapacağız. Hem futbolcu kardeşlerimiz hem de biz piyasaya bakıyoruz. Rydell Poepon, Guido Koçer var. Onlarla tekrar masaya oturabiliriz." ifadelerini kullandı.

Hiçbir futbolcunun Boluspor’u bırakmak istemediğini de sözlerine ekleyen Çarıkçı, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Herkes Boluspor’dan memnun. Herkes Boluspor’a gelmek istiyor. Bunu da biliyoruz ama bütçeye de bakıyoruz. Görüşmelerimiz başlayacak daha 1 ay süre var. Biz büyük ihtimalle 5 Temmuz’da kampa çıkacağız. Takımda zaten iskelet var. Transferde çok acele etmek istemiyoruz. Teknik heyetin belirlediği futbolcular var. Oturup hocamızla beraber transfer konusunda Boluspor’un menfaatleri doğrultusunda ne gerekirse yapacağız."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ