MENÜ

Şair Gençer O'nun Ankara at yarış tahminleri

Ankara at yarış tahminleri. Fanatik hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun Ankara at yarış tahminleri

05 Mayıs Haziran Salı Ankara at yarış tahminleri. Fanatik hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

BOGDANOVIC Kapalı Gözlük İle Farklı Koşuyor

1.Ayak: 1200 metre çim pistteki bu yarışta İnficar ilk şanslı atımdır. Son yarışını Cibekoğlu isimli rakibine kaybeden bu atın aynı rakibini Maiden’den çıkarken geçtiğini düşünürsek bir kez daha bu iki atın kapışmasını izleyeceğiz. İlk çim yarışına KG takarak çıkan ve ikincilik yaparak yükselişe geçen Tamerşah koşuda birinciliğe koşacaktır. Üç koşusu da olumlu olan Berengül ve Zerocan daha sonra düşünülür.

2.Ayak: Çim pistte performanslara baktığımızda Taşralı takip listemizde ön sırada yer alıyor ve favori olarak önereceğim. İki koşu önce Özpar’ı geçen Taşralı son yarışında Cevher kazanırken 4’üncü kalmıştı. Bu kez etkili koşacaktır. Berkuk, Düşeş, Demircenk, Uçanateş ve Takılberi rakipler olarak yazılabilir.

3.Ayak: 2100 metre kum pistteki bu yarışta hand-16 olan grupta Komet ilk şansı alacak gibi gözüküyor. Son yarışında iyi mücadele eden ancak Çırak gibi güçlü bir rakibi karşısında yarım boy ile kaybeden bu at favorimdir. Mesafeye yatkınlık bakımından Tutarlı sert rakibidir. Cevher’in içindeki cevheri de işlemek gerekir bu mesafede. Umut Çiçeği, Özayberk, Kral Arslan gibi isimler sürprize düşünülür. Trança bomba isimdir.

4.Ayak: Kum yarışların başarılı ismi Ömer In My Heart serisini devam ettirmek isteyecektir. Kum pistte sınıf bir at olan King Serkan bu grupta favoriyi zorlayabilecek potansiyele sahip gözüküyor.

5.Ayak: 1400 metre kum pistte yarışacak olan atlardan Bogdanovic ilk şansı almalıdır. KG ile koşmaya başladıktan sonra performansı yükselen bu atın kazandığı gruba göre bu yarışı da kazanması gerekir. Akın Sözen gibi iyi bir binicisi olmasıyla bankomdur.

6.Ayak: Günün kapanış koşusunda ilk şansı Atlas Beyi’ne vereceğim. Son yarışında özellikle önerdiğim bu atın bu kez daha iyi de koşmasını bekliyorum. The Chabbar ve Little King rakip olarak yazılabilir.

3 5 3 3 7 7
1 3 2 2 3
5 9 4 9
6 4 5
2 7 6
2 7
9

Haberin Devamı
YORUM YAZ