MENÜ

Malatyaspor'da kamp programı netleşti

Evkur Yeni Malatyaspor’da yeni sezon kamp programı belli oldu. Süper Lig’deki ikinci sezonuna hazırlanan sarı-kırmızılı kulüpte Teknik Direktör Erol Bulut ile yola devam edilmesi kararının alınmasından sonra gözler hazırlık kampına çevrildi.

Malatyaspor'da kamp programı netleşti

Teknik Direktör Erol Bulut, Sportif Direktör Ali Ravcı ve yönetim kurulunun ortak kararla şekillendirdiği yeni sezon hazırlık kampının programı netleşti.

Buna göre Evkur Yeni Malatyaspor, 25 Haziran Pazartesi günü Malatya’da toplanarak kampın startını verecek. Sarı-kırmızılılar Malatya’da 5 günlük sağlık kontrolleri ve kampa hazırlık aşamasından sonra ilk etap çalışmaları için Bolu Termal Tesisleri'ne geçecek. Bolu’da 15 gün kamp yapmayı planlayan Malatya temsilcisinin, ikinci etap kampını ise Düzce Topuk Yaylası’nda gerçekleştireceği belirtildi.

Evkur Yeni Malatyaspor’da Türkiye dışı bir kamp programının ise şu an için düşünülmediği bildirildi.

Sarı-kırmızılılarda sözleşmeleri sona eren ve yeni sezon için tekrar anlaşma yapılmayan Aytaç Kara, Mateus Doria ve Gilberto Oliveira dışında diğer oyuncuların tamamının kamp çalışmalarına katılacağı öğrenildi.

İHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ