MENÜ

Göztepe'ye taze kan: Berke Bıyık

Yeni sezona iddialı girmek isteyen ve kadrosunu gençleştirmek için çalışmalarına hız veren Göztepe’nin, 3. Lig ekibi Gölcükspor forması giyen Berke Bıyık’ı radarına aldığı bildirildi. Sarı-Kırmızılılar’ın scout ekibinin 22 yaşındaki golcü hakkında teknik ekibe olumlu rapor verdiği ifade edildi. Göztepe’nin, kulübüyle 2020 yılına kadar mukavelesi olan Berke için girişimlere başladığı vurgulandı.

Göztepe'ye taze kan: Berke Bıyık

Yeni sezona Bayram Bektaş yönetiminde girecek olan Göztepe takımı gençleştirme çalışmalarına devam ediyor. Tecrübeli futbolcularıyla yollarını ayıran sarı-kırmızılılar alt liglerden takip ettiği genç oyuncuları kadrosuna katmayı planlıyor. Göztepe’nin, 3. Lig ekibi Gölcükspor forması giyen Berke Bıyık’ı radarına aldığı bildirildi.

Göztepe scout ekibinin 22 yaşındaki golcü hakkında teknik ekibe olumlu rapor verdiği ifade edildi. Göztepe’nin, kulübüyle 2020 yılına kadar mukavelesi olan Berke için girişimlere başladığı vurgulandı.

İzmir ekibinin gündemindeki isim ise 3. ligde dikkat çeken bir performans sergileyen 22 yaşındaki Berke Bıyık. Forvet ve kanatlarda oynayabilen oyuncu bu sezon 28 resmi maçta 17 gol atma başarısı gösterdi. 3. ligin dikkat çeken oyuncularından olan Berke Bıyık geçtiğimiz sezonda 30 maçta 12 gol atmıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ