MENÜ

ÇUKUR 33. BÖLÜM FRAGMANI (Çukur 33. bölüm ilk sahne)

Çukur 33. bölüm fragmanında neler yaşanacağı şimdiden izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Çukur'un 33. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ÇUKUR 33. BÖLÜM FRAGMANI (Çukur 33. bölüm ilk sahne)

Show TV ekranlarında 4 Haziran Pazartesi tarihinde soluk soluğa takip edilen Çukur 32.bölümü izleyicisiyle buluştu. Çukur 32.son bölümde; Yamaç Koçovalı, abisi Selim'in büyük ihanetine ve Vartolu, Nazım ve Emrah ile birlikte güç birliği oluşturdukları gerçeğini Aliço vesilesiyle öğrendi. Abisinin kirli yüzünü ve karşısında yer alarak gizli işler çevirdiği gerçeğiyle acı bir şekilde yüzleşen Yamaç Koçovalı; abisi Selim başta olmak üzere Vartolu, Nazım ve Emrah ittifakının tüm foyasını ortaya çıkararak onlara tamamen alt etmek üzere operasyon gerçekleştirdi. Bir tarafta Yamaç, hayatta karşılaşabileceği en büyük güçlük olan abisinin onu sırtından hançerlemesi üzerine yaşananların tüm yükünü babası İdris Koçovalı'nın haberi olmadan tek başına göğüslerken, Sena ise gördüğü halüsinasyonlar sonucu karnından bıçakladığı Saadet'i sağ salim bir şekilde hastaneye yetiştirdi ve burada Saadet'in hamile olduğu haberini aldılar. Öte yandan güç ve hakimiyet sağladıkları Çukur'u kaybetme tehlikesiyle yüzleşen Koçovalılar için çember giderek daralırken, bu amansız geçen mücadelede karşılarında yer alan Selim ve işbirlikçilerinin zorlayıcı gücü onları köşeye sıkıştırmaktadır. Tüm bu gelişmelerin yanı sıra Selim, babası İdris Koçovalı'nın karşısında yer alarak ihanet darbesi indirdi. Peki, 11 Haziran tarihinde sezon finali ile izleyici kitlesini ağırlamaya hazırlanan Çukur son bölümün hemen arkasından, nefeslerin tutularak beklendiği Çukur 33.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ÇUKUR 33.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Show TV ekranlarında her pazartesi akşamı izleyici kitlesinin iple çektiği ve yaşanan tüm gelişmeleri pür dikkat takip ettiği Çukur 33.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fakat sezon finali fragmanı yayınlandığı takdirde haberimizin detayındaki yerini alacaktır.

Haberin Devamı
YORUM YAZ