MENÜ

Trabzonspor Burak Yılmaz, Sosa ve Kucka'yla masaya oturuyor

Trabzonspor, BurakYılmaz, Sosa ve Kucka başta olmak üzere sorun yaşadığı oyuncularla bu hafta içinde masaya oturacak. Futbolcuların menacerlerine her 2 tarafı da mağdur etmeyecek çözüm önerileri sunulacak, kamptan önce operasyon tamamlanacak.

Trabzonspor Burak Yılmaz, Sosa ve Kucka'yla masaya oturuyor

Trabzonspor’da beklenen operasyonun startı veriliyor... Karadeniz ekibinin yönetimi, Burak Yılmaz, Sosa ve Kucka gibi maliyeti yüksek oyuncularla ilgili bir fikir alış-verişinin yapılacağını açıklamış, görüşme tarihini ise duyurmamıştı. Ancak tarafların en kritik diyaloğu gelecek hafta kuracağı öğrenildi. Buna göre, 3 yıldızın menacerleriyle masaya oturulacak ve her 2 tarafı da tatmin edecek bir orta yol bulunması için fikir alış-verişi yapılacak.

Hepsinin talibi var

Karadeniz ekibinin kurmayları, bu işin yeni döneme sarkmaması için ekstra bir çalışma yürütecek. Hedef; bu görüşmelere 26 Haziran’da başlayacak olan yeni sezon kampına kadar bir şekilde tamamlanması. Bu noktada Burak Yılmaz için hem yurt içinden hem de yurt dışından birçok teklif olduğu biliniyor. Sosa, Başakşehir’in gündeminde ve birçok Avrupa ve Çin takımlarıyla da adı anılıyor.

İndirim astronomik

Kucka için de durum aynı. İtalya başta olmak üzere kendisini isteyenler var. Ancak burada tarafları en çok zorlayacak nokta yıldızların Trabzonspor’da kazandığı paraların yüksekliği. Oyuncular kendilerine Trabzonspor’da önerilen astronomik indirimleri kabul etmiyor ama şu ana kadar istedikleri rakamlara çıkan alıcılar da söz konusu değil. Özetle, bu hafta tarafların yapacağı görüşmeler yol haritasını belirleyecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ