MENÜ

Cenk Tosun: Takım arkadaşlarım ve Türk halkından özür dilerim

Milli Takımın golcü futbolcusu Cenk Tosun, 2-2 biten Tunus maçı sonrası açıklamalarda bulundu. 59. dakikada sinirlerine hakim olamayan ve kırmızı kart gören Cenk, Takım arkadaşlarım ve Türk halkından özür dilerim. Yapmamam gereken bir şeydi. Maç esansında çok çirkin bir görüntü gördüm ve dayanamadım. Aile bir numarada geliyor her zaman'' ifadelerini kullandı.

Cenk Tosun: Takım arkadaşlarım ve Türk halkından özür dilerim

Türkiye ile Tunus arasında oynanan özel karşılaşmada Cenk Tosun, ailesine tepki gösterilmesi sonrası bir anda tribünler ile tartışmaya girdi. Sinirlerine hakim olamayan Cenk Tosun, hakemden kırmızı kart gördü. Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Cenk, ''Her şeyden önce biz insanız. Maç esansında çok çirkin bir görüntü gördüm ve dayanamadım. Aile bir numarada geliyor her zaman. Yapmamam gerekiyordu...'' dedi.

Cenk Tosun'un açıklamaları şu şekilde:

Takım arkadaşlarım ve Türk halkından özür dilerim. Her şeyden önce biz insanız. Maç esansında çok çirkin bir görüntü gördüm ve dayanamadım. Aile bir numarada geliyor her zaman. Yapmamam gerekiyordu...

Hakemden de özür dilerim. Ona da saygısızlık yaptığımı düşündüm. O da bana teşekkür etti. Babam şu anda iyi durumda. Hatta bana kızdı! Neden böyle bir şey yaptığımla ilgili olarak. Herkesten tekrar özür dilerim.

Cenk Tosun çıldırdı ve kırmızı kart gördü!


Çağlar Söyüncü attı saha karıştı

Haberin Devamı
YORUM YAZ