MENÜ

"Kasap Ramos!"

Mısır basını, Salah ve onu sakatlayan Ramos’u manşete taşıdı... “Kasap Ramos” başlığını atan Al Masry Al Yaum gazetesi, “Salah’ın omuzu bizi üzdü” diye yazdı.

"Kasap Ramos!"

Mısır'da Muhammed Salah'ın Şampiyonlar Ligi finalinde sakatlanması büyük üzüntü ve öfke yarattı. Üzüntünün sebebi yıldız oyuncunun, Dünya Kupası'na sayılı günler kala sakatlanmasıydı. Öfkenin hedefi ise Real Madrid'in stoperi Sergio Ramos'tu... Ülkenin en yüksek tirajlı gazetesi Al Masry Al Yaum, birinci sayfasının sürmanşetine sakatlanma pozisyonunun fotoğrafını koyarken, "Mısır'ın ağladığı gece. Kasap Ramos, Salah'ın omuzunu çıkardı" diye yazdı. Gazete spor sayfasına da, "Salah'ın omuzu, Mısırlılar'ın kalbini söktü" manşetini attı

RONALDO BOMBAYI BIRAKTI
REAL Madrid'de üst üste 3. Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunun keyfi Cristiano Ronaldo'nun ayrılık sinyali veren açıklamasıyla bir anda gölgede kaldı. Ronaldo'nun bu çıkışına büyük tepki gösteren Real Madrid oyuncuları, kupa zaferini gölgede bıraktığı için Portekizli'ye soğuk davrandı. Final fotoğrafının en sağında yer alan Ronaldo, daha sonra durumu düzeltmek için bir demeç daha verip transfer vurgusu yapmadığını öne sürse de Portekizli'nin kış aylarından beri ayrılığı planladığı biliniyor.

SALAH: RUSYA'YA YETİŞECEĞİM
ŞAMPİYONLAR Ligi finalinde omuzundan sakatlanan ve Dünya Kupası'nı kaçırabileceği söylenen Muhammed Salah, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile Mısır halkının yüreğine su serpti. Salah, "Her şeye rağmen Rusya'da olacağıma ve sizi gururlandıracağıma eminim" dedi. Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp da Salah'ın ciddi sakatlığına karşın Dünya Kupası'na yetişeceğini aktardı.

KARİUS'A TEHDİT!
LiVERPOOL taraftarları, Şampiyonlar Ligi finalinde yaptığı hatalarla kupaya mal olan Alman kaleci Karius'a sosyal medyadan öfke kustu. Bazı taraftarlar Karius'a 'Nazi' yakıştırması yaparken, daha ileri gidip kendisine ve ailesine ölüm tehdidi savuranlar da oldu.

KLOPP SAVUNDU
LİVERPOOL Teknik Direktörü Jurgen Klopp eleştirilerin hedefi olan Karius'a sahip çıkarak, "Karius akıllı çocuk, bunu hayatı boyunca hatıra olarak taşımaz ama bazı aptallar ona bunu hayatı boyunca hatırlatacak" dedi.

(Sabah)

Haberin Devamı
YORUM YAZ