MENÜ

Real Madrid'e Cristiano Ronaldo şoku!

Real Madrid, 13. kez Devler Ligi şampiyonu olurken, final sonrası Cristiano Ronaldo şoku yaşandı. Bir süredir maaşının azlığından şikayet eden CR7, “Madrid’de oynamak güzeldi. Dünya Kupası sonrası geleceğimle ilgili bir açıklama yapacağım” dedi.

Real Madrid'e Cristiano Ronaldo şoku!

Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid, Liverpool’u 3-1 mağlup edip, rekoru elinde bulunduğu kupanın tarihindeki 13., üst üste ise 3. zaferini yaşarken, takımın en önemli yıldızı Cristiano Ronaldo’nun final sonrası açıklamalarıyla şok oldu.

Devler Ligi’ni 1’i Manchester United’la, 4’ü de Real Madrid’le olmak üzere toplamda 5 kez kazanan tek isim olan Ronaldo, “Real Madrid’de oynamak çok güzeldi. Hep benim yanımda olan taraftarlara önümüzdeki günlerde geleceğim hakkında gerekli açıklamaları yapacağım. Dünya Kupası’ndan sonra değerlendirmeler yapacağız. Şu anda geleceğim önemli değil, yazdığımız tarih önemli” diyerek kafaları karıştırdı.

‘Daha iyi bir yer bulamaz’

Bu turnuvada attığı 15 golle toplamda 7., üst üste 6. kez gol kralı olmayı başaran CR7 ile ilgili olarak takım kaptanı Sergio Ramos, “Söylediklerini açıklığa kavuşturması gerek. Bu kulüpten daha iyi bir yer asla bulamaz” yorumunda bulundu.

Avrupa basınında 33 yaşındaki oyuncunun, 2021’de bitecek sözleşmesine zam yapılmadığı ve ezeli rakibi Lionel Messi’den daha az kazandığı için böyle bir ifade kullandığı öne sürüldü. Ronaldo, İspanyol devinde haftalık 350 bin Pound (2.2 milyon TL) kazanırken, PSG’de Neymar 600 bin Pound (3.7 milyon TL), Barça’da ise Messi 750 bin Pound’u (4.7 milyon TL) cebine koyuyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ