MENÜ

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri - 25 Mayıs Cuma

Fenerbahçe'de son dakika transfer haberlerinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Peki Fenerbahçe kimi transfer edecek. Sarı-Lacivertli takımın başkanlık seçiminin ardından transfer harekatına başlaması bekleniyor. İşte Fenerbahçe gündemine dair çıkan transfer haberleri ve detaylar...

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri - 25 Mayıs Cuma

Fenerbahçe'de gözler Aziz Yıldırım ile Ali Koç arasında geçecek seçim heyecanında. Bir taraftan gazetelerde Fenerbahçe ile alakalı bir çok transfer iddiası da bulunuyor. Fenerbahçe'nin gündemine gelen isimler ve çıkan transfer haberlerinin detayları burada. İşte 25 Mayıs Cuma son dakika Beşiktaş transfer haberleri ve detaylar...

VALBUENA KARARINI VERDİ

Sezon boyunca Fenerbahçe’den en çok tartışılan isimlerden olan Mathieu Valbuena, ülkesi Fransa’da özel bir etkinliğe katıldı ve geleceğiyle alakalı flaş bir açıklama yaptı.

Valbuena, futbola başladığı Blanquefort’ta bir saha açılışına katıldı ve ismi burada bir stada verildi. Bordeaux altyapısında futbola başlaması ve geçtiğimiz aylarda adının Fransız kulüplerle geçmesi sonrası Valbuena’ya geleceğiyle alakalı sorular soruldu. Saha açılışı esnasında gazetecilerin, “Fransa’ya geri dönüyor musun” sorusuna ilginç bir cevap veren 33 yaşındaki futbolcu, “Böyle bir durum yok. İstanbul güzel bir şehir, İstanbul’da kendimi iyi hissediyorum” dedi.

En çok Fener’den

Fenerbahçe, sonradan oyuna giren futbolcuların ayağından bulduğu 12 golle yedek kulübesinden en fazla katkıyı alan takım oldu.

Spor Toto Süper Lig’de atılan 906 golün 108’i yedek başlayan oyunculardan geldi.Yedek kulübesindeki oyunculardan en fazla verim alan ekibin ise ligi ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe’nin olması dikkati çekti.

Maça sonradan giren sarı-lacivertli futbolcular 12 gol buldu. Sarı-lacivertli takımı, 11 golle Medipol Başakşehir, 8’er golle Atiker Konyaspor, Beşiktaş ve Galatasaray izledi (Milliyet)

FENERBAHÇE'DE MANGALA VE MARCANO HAREKATI

Fenerbahçe'de yeni sezon transfer döneminde öncelik savunmada olacak. Teknik direktör Aykut Kocaman, Sarı-Lacivertli yönetimle yaptığı görüş görüşmede, "Fenerbahçe'nin hücumda problemi yok. Ligin en çok gol atan takımıyız. Problem savunmada. Bireysel hatalar, canımızı çok yaktı" demişti.

LİDER ARANIYOR...

Fener yönetimi de bu sözler üzerine takımın savunmasına liderlik edebilecek isim üzerinde yoğunlaştı. Manchester City'nin kadrosunda bulunan Mangala ile Porto'da söşleşmesi biten Ivan Marcano üzerine yoğunlaştı. Mangala ile görüşmeler daha eski olduğu için Fransız stoper transfere daha yakın. Marcano için Roma ve Marsilya gibi rakipler var. Fenerbahçe imza parasını yüksek tutmak zorunda. (Takvim)

FENERBAHÇE FACUNDO FERREYRA İÇİN TEKLİF YAPTI

Fenerbahçe, Shakhtar’dan ayrıldığını açıklayan Arjantinli forvet Facundo Ferreyra için resmi teklif yaptı. Geçtiğimiz sezon Ukrayna Ligi’nde 17 gol atan Ferreyra ile Galatasaray da yakından ilgileniyor.

Son iki sezonda yaşadığı forvet sıkıntısına artık son vermek isteyen Fenerbahçe transferde bombayı patlatıyor... Sarı-Lacivertliler bir süredir çok yakından takip ettiği Facundo Ferreyra için resmi temaslara başladı. Yöneticiler, Shakhtar Donetsk'le haziran ayı sonunda bitecek sözleşmesini uzatmama kararı alan Arjantinli forvet ile masaya oturdu.

AYLARDIR YAKIN TAKİPTEYDİ

Bu sezon Shakhtar formasıyla 42 resmi maçta 30 gole imzasını atan 27 yaşındaki Ferreyra'yı aylar öncesinden gözüne kestiren Fenerbahçe, Ukrayna kulübü ile görüşmelerin neticelenmesini bekliyordu.

4 YILLIK SÖZLEŞME MASADA

Arjantinli yıldızın ayrılık kararı sonrası hemen harekete geçen Sarı-Lacivertliler, menajer aracılığıyla 4 yıllık resmi teklifini sundu. Teklifin ekonomik koşullarının da bir hayli iyi olduğu ifade edildi.

EN İYİ TEKLİF F.BAHÇE'DEN

Başta Galatasaray olmak üzere Avrupa'dan birçok kulübün kanca attığı Facundo Ferreyra kısa süre içinde kararını açıklayacak. Fakat en iyi teklifin Fenerbahçe'den olduğu gelen bilgiler arasında... (Takvim)

JOSEF YENİ SÖZLEŞME BEKLİYOR!

Sabah Gazetesi'nden Volkan Demir'in haberine göre; Fenerbahçe'de sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalan Josef de Souza, sarı-lacivertli kulüpte devam etmek istediğini yönetime bildirdi. Yönetim, 3 Haziran tarihinde yapılacak olağan genel kurul nedeniyle Brezilyalı oyuncunın '3 yıllık imzaya hazırım' isteğine olumlu ya da olumsuz herhangi bir yanıt vermedi. Ancak 2019 Haziran ayında sözleşmesi sona erecek Brezilyalı yıldız için şimdiden harekete geçilecek. Seçimi Aziz Yıldırım kazanırsa, Souza ile erken sözleşme imzalanacak. Gösterdiği performans ve Avrupa'da piyasası olması nedeniyle sözleşme uzatmaya sıcak olan mevcut yönetim böylece Souza'nın bedelsiz olarak sezon sonunda takımdan ayrılmasının önünü kesecek ve oyuncunun kafasını rahatlatacak.

SKRTEL İDDİALARI ASILSIZ

Fenerbahçe'nin stoperi Skrtel gelecek yıl da takımda kalacak. İskoç ekibi Rangers'ın 4 milyon Pound'luk teklif yaptığı iddiaları asılsız çıktı. Slovak yıldıza gelen teklifin çok düşük olduğu ve yönetimin bunu reddettiği bildirildi.

VALBUENA: KALIYORUM

Fenerbahçe'de sezonun en çok tartışılan ismi Valbuena ülkesi Fransa'da "Geri dönüş var mı?" sorularına net cevap verdi: "İstanbul güzel bir şehir. Orada kendimi çok rahat hissediyorum. Mutluyum ve kalacağım."

FENERBAHÇE'NİN GÖZDESİ FRED M.UNİTED'DA

Shakhtar’ın yıldızı Fred, geçtiğimiz yaz döneminde Sarı- Lacivertliler’in gündemine girmiş ancak transfer gerçekleşmemişti.

Bu sezon birçok Avrupa devini peşine takan Brezilyalı orta saha oyuncusunun yeni adresi Manchester United oldu.

Mourinho’nun ekibi, ezeli rakipleri Manchester City’den önce davranarak hem Fred’le hem de Shakhtar ile el sıkıştı. Kırmızı Şeytanlar, 25 yaşındaki yıldız için Shakhtar’a 50 milyon Euro (280 milyon TL) ödeyecek.

İngiliz basını, taraflar arasında ön protokol yapıldığını, resmi imzaların ise Dünya Kupası’nın ardından atılacağını yazdı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ