MENÜ

SON DAKİKA! Medipol Başakşehir Emre Belözoğlu'nun sözleşmesini uzattı

Süper Lig'i 3. sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi'ne doğrudan katılma hakkı kazanan Medipol Başakşehir, Emre Belözoğlu'nun sözleşmesini bir yıl daha uzattı.

SON DAKİKA! Medipol Başakşehir Emre Belözoğlu'nun sözleşmesini uzattı



Başakşehir iç transferde hızlı başladı. Geçtiğimiz günlerde kulüp başkanı Göksel Gümüşdağ, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada Emre Belözoğlu'nun futbol kariyerini noktalaması gerektiğini belirtmişti.

Başakşehir yönetimi Abdullah Avcı ve Emre Belözoğlu ile bir görüşme gerçekleştirmiş, her iki isim de devam etme konusunda karar vermişlerdi.

Göksel Gümüşdağ'ın bu açıklamasından birkaç gün sonra, 37 yaşındaki futbolcunun bir yıl daha sözleşmesi resmen uzatıldı. Başakşehir, tecrübeli futbolcunun sözleşme uzatılışını hazırladığı bir video ile duyurdu.

"SENEYE BIRAKACAĞIM"

Beşiktaş'ın ilgilendiği Demba Ba'dan flaş paylaşım!

Emre Belözoğlu, imza sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Tecrübeli futbolcu şu sözleri sarf etti:

Öncelikle Medipol Başakşehir ailesi adına hem de kendi adıma hayırlısı olmasını diliyorum imzanın. 3 sene önce Abdullah Avcı ve başkanımıza elimizden geldiğince oynayacağımızı söylemiştik. Bir sene daha uzattık. Önümüzdeki sene de bu böyle devam edeceğim. Eğer uzatılma kararı olmasaydı ben futbolu bırakacaktım.

2 senedir şampiyonluğa oynuyoruz. Benim de bu son senem olacak. İnşallah kupayla veda ederim. Kupayla kariyerimi noktalarsam tadından yenmez. Bu kulübe beni dahil ettikleri için müteşekkirim.

Manuel Fernandes sürprizi!

"FUTBOLUN İÇERİSİNDE YER ALACAĞIM"

Teknik direktörlük ya da spor yöneticiliği arasında kariyerimin sonunda karar vereceğim. Önümüzdeki sene eğitimim için de önemli bir sene olabilir. Yine futbolun içerisinde yer almaya devam edeceğim.

Genç arkadaşlarıma hayatlarının merkezlerine ailelerini ve futbolu koymaları gerektiğini düşünüyorum. Bugünlerin kıymetini bilmeliler. Kulüplerle anlaşma yaparken sanki aileleri ya da çok yakınlarıyla anlaşma yapıyorlarmış gibi anlaşsınlar. Burada ailelerini temsil ediyorlar. Artık alttan çok iyi oyuncular gelmemeye başladı. Gençlerin bu mesleği severek yapmasını söyleyebilirim. Birçok hatam oldu, birçok olay yaşadım. Ancak futbolu sevdiğim için halen daha futbol oynamaya çalışıyorum.

Aslan'a müthiş teklif

Haberin Devamı
YORUM YAZ