MENÜ

Emre Akbaba için özel telefon!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’in, Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu’nu telefonla arayarak, “Fatih hoca Emre Akbaba’yı çok istiyor. Lütfen seçim bitene kadar oyuncunuzu satmayın” dediği öğrenildi.

Emre Akbaba için özel telefon!


Galatasaray’dan Emre Akbaba operasyonu... Ligde 14 gol 10 asistlik performansıyla yıldızlaşan 25 yaşındaki futbolcu için, Sarı- Kırmızılı kulübün patronu Mustafa Cengiz’in devreye girdiği ortaya çıktı. Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu’nu telefonla arayan Cengiz’in, “Hocamız Fatih Terim, Emre Akbaba’yı çok istiyor. Malumunuz önümüzde bir seçim süreci var. Oyuncunuza çok sayıda talip olduğunu biliyoruz. Seçimi kazanırsam, Emre Akbaba için talep ettiğiniz parayı vereceğiz. Lütfen o güne kadar oyuncunuzu kimseye satmayın” dediği öğrenildi.

Emre Akbaba’ya İstanbul sözü

Galatasaray’ın yanı sıra Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir’in de ciddi olarak ilgilendiği Emre, FANATİK’e verdiği özel röportajda, İstanbul’a transferi için başkandan söz aldığını söylemişti. Fatih hocanın, transferin gerçekleşmesi halinde Emre Akbaba’yı hem 10 numara hem de 8 numara pozisyonları için düşündüğü ve kadro planlamısın bu doğrultuda yaptığı ifade ediliyor.

Mehmet Ali Sabuncu

Aslan'a müthiş teklif


Haberin Devamı
YORUM YAZ