MENÜ

Zeljko Obradovic: "Birkaç kolay atış kaçırdık onun dışında çok iyi bir oyun ortaya koyduk"

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final ilk maçında konuk ettiği Sakarya Büyükşehir Belediyespor’u 81-66 yenerek seride 1-0 öne geçen Fenerbahçe Doğuş’un başantrenörü Zeljko Obradovic, iyi bir oyun ortaya koyduklarını söyledi.

Zeljko Obradovic: "Birkaç kolay atış kaçırdık onun dışında çok iyi bir oyun ortaya koyduk"

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final ilk maçında konuk ettiği Sakarya Büyükşehir Belediyespor’u 81-66 yenerek seride 1-0 öne geçen Fenerbahçe Doğuş’un başantrenörü Zeljko Obradovic, maçın ardından açıklamalarda bulundu

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Obradovic, Turkish Airlines EuroLeague Final Four'u dönüşü play-off serisine odaklanmanın zor olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu: "Son dört senedir THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali’nden gelip buraya motive olmak ve enerji vermek kolay değil. Karşılaşmaya sadece bir idmanla hazırlandık. Oyuncularıma bugün gösterdikleri agresiflik için teşekkür ediyorum. Birkaç kolay atış kaçırdık onun dışında çok iyi bir oyun ortaya koyduk. Sakarya Büyükşehir Basketbol sonuna kadar savaşan bir takım. Bugün de çok iyi oynadılar. Şu an durum 1-0 ama deplasmanda zor bir karşılaşma bizi bekliyor. Salonumuza gelen taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Bir kere daha takımı ve oyuncuları desteklediler. THY Avrupa Ligi Dörtlü Final’de yaptığımız her şeyin farkındalar onlara teşekkür ediyorum."

Haberin Devamı
YORUM YAZ